Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Grønnsakscurry?

#1

Mrs. Longbottom sa for siden:

Vi, og spes mannen, er glad i indisk mat, men de oppskriftene vi lager mest inneholder lite grønnsaker, mest bare kjøtt og saus, og jeg er litt i beit nå med mitt nye grønnsaksfylte liv. Er det noen som har en god oppskrift på grønnsakscurry, evnt gode tips om grønnsaker til curryretter? Syns liksom det blir litt rart med hhv salat eller kokte grønnsaker til:o


#2

Stikka sa for siden:

Skilpadda har en fantastisk god vegetarcurry, med spinat, løk og kikerter. Vet ikke om den ligger i oppskriftsforumet, men den er ihvertfall på bloggen hennes.



#4

Palmen sa for siden:

Blomkål i små buketter og kikerter er ypperlig i indiske currier.


#5

Vickan sa for siden:

Denne er forresten også veldig god. Den passer veldig bra som tilbehør til litt "sausete" curryer: www.mamtaskitchen.com/recipe_display.php?id=10003 Jeg har også laget den uten bukkehornskløverblader (fenugreek leaves), og den ble god da også! :)


#6

Mrs. Longbottom sa for siden:

Ja, kikerter er allerede med, men jeg tenker ikke på det som en grønnsak, på en måte.
Jeg lagde forridge dagen, og endte opp med squash, blomkål, flaskegresskar og spinat, sammen med kikerter.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.