Jeg vurderer å lage Pavlova til dessert på lørdag, men jeg er allergisk mot egg.
Jeg tåler egg i bakverk men kan reagere på eggestand i f.eks. pai. Liker ikke egg så jeg har ikke prøvd kokt/stekt egg, men vet at rått egg er det jeg reagerer mest på.
Noen som har erfaring med Pavlova og moderat eggeallergi?
Jeg ga det ikke til sønnen min da han var allergisk mot egg. Kanskje du kan steke bunnen litt mer enn vanlig, hvis den er helt fuktig/seig inni så er det jo rått?
Utifra hva jeg har lest er det edikken som gjør at den er myk inni og jeg har da tenkt at den ikke er rå. Men er den faktisk det så er det jo ingenting å lure på. :sukk:
Da dropper jeg det. Blir ikke dødssyk om jeg reagerer men ubehagelig er det og kommer til å legge en god demper på resten av kvelden i såfall. Det er det ikke verdt. :niks:
Da må jeg finne på noe annet.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.