Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilke grønnsaker til biff?

#1

Robyn sa for siden:

Lørdag skal vi ha selskap og servere helstekt indrefilet av okse.

Men jeg klarer liksom ikke komme på hva vi kan ha av grønnsaker til, jeg strander på stekt løk og champignon og salat. Det må da finnes noe mer spennende jeg kan servere til som jeg ikke kommer på?

Alt som må gratineres utgår.

Vil også gjerne ha forslag til saus.


#2

Camomilla sa for siden:

Rødvinsaus, brokkoli, sjampinjonger sekt med baconterninger. Mais og tomater.


#3

Maxine sa for siden:

Ovnsstekt minimais, squash, sopp og løk? Evnt paprika?


#4

Lenam sa for siden:

Jeg er veldig glad i forvellede gulerøtte og brokkoli, løk, squash, paprika og fersk sopp. Surrer alt i litt godt med smør. Passer godt til både kjøtt og fisk.


#5

Matilda sa for siden:

Stekt tomat!


#6

Dixie Diner sa for siden:

Stekt paprika i strimler er et must her i huset. Gjerne forskjellige farger, skjæres i strimler og stekes i olje til de er litt brent i kantene og myke. Jeg steker alltid i smør, men akkurat paprika MÅ jeg steke i olje.


#7

ltb sa for siden:

brokkoli og stekt sopp er snadder!


#8

Katta sa for siden:

rødvinssaus, brokkoli, asparges/bacon/sopp
stekt sopp, stekt paprika, stekt løk (----> tenk biffsnadder)
Stekt tomat


#9

Robyn sa for siden:

Hm, asparges med bacon er jo veldig godt.
Og paprika, løk og sopp er også veldig godt. Kan jeg servere begge deler tro, eller blir det litt mye og rart sammen? :gruble:

Er ikke plass i stekeovnen til mer enn kjøttet og potetene så det må være noe jeg kan steke i panna.


#10

Señora sa for siden:

Tomatsalat. :jupp:

Tomater deles i skiver, toppes med hakket hvitløk, basilikumblader og tynne løkringer.
Sprinkle over extra virgin olivenolje og balsamicoeddik, salt og pepper.

Eller stekt løk, paprika (flere farger) og sopp.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.