Lørdag skal vi ha selskap og servere helstekt indrefilet av okse.
Men jeg klarer liksom ikke komme på hva vi kan ha av grønnsaker til, jeg strander på stekt løk og champignon og salat. Det må da finnes noe mer spennende jeg kan servere til som jeg ikke kommer på?
Jeg er veldig glad i forvellede gulerøtte og brokkoli, løk, squash, paprika og fersk sopp. Surrer alt i litt godt med smør. Passer godt til både kjøtt og fisk.
Stekt paprika i strimler er et must her i huset. Gjerne forskjellige farger, skjæres i strimler og stekes i olje til de er litt brent i kantene og myke. Jeg steker alltid i smør, men akkurat paprika MÅ jeg steke i olje.
Hm, asparges med bacon er jo veldig godt.
Og paprika, løk og sopp er også veldig godt. Kan jeg servere begge deler tro, eller blir det litt mye og rart sammen? :gruble:
Er ikke plass i stekeovnen til mer enn kjøttet og potetene så det må være noe jeg kan steke i panna.
Tomater deles i skiver, toppes med hakket hvitløk, basilikumblader og tynne løkringer.
Sprinkle over extra virgin olivenolje og balsamicoeddik, salt og pepper.
Eller stekt løk, paprika (flere farger) og sopp.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.