Pegasus sa for siden:
Må med skam melde at husmorferdighetene på dette området er lik null... Har dere lyst å dele oppskrifter/tips? Som f.eks hva skal ligge i bløt først, hvor lenge osv? Koketid?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Det finnes et hav av gode tips til hvordan få ting til å fungere bedre. Her kan man spørre, dele og få gode råd av hverandre.
Pegasus sa for siden:
Må med skam melde at husmorferdighetene på dette området er lik null... Har dere lyst å dele oppskrifter/tips? Som f.eks hva skal ligge i bløt først, hvor lenge osv? Koketid?
meisje sa for siden:
Jeg er mere glad i enten ferske produkter eller ferdigkokte. Fra feks Gogreen som har godt utvalg i bønner og linser som er klare til å spises kalde eller varme. Finnes også i tradisjonelle hermetikk bokser hos feks Ultra eller innvandrer butikker.
Tørkede linser og bønner blir best om man bløtlegger natten over før man koker de.
Jeg bruker feks røde linser i tomatsuppe, veldig godt :-)
Halkatla sa for siden:
Store hvite bønner bløtlegges over natten.
Kokes i nytt vann til de er møre. Kjør dem i food-prosessor, ha dem tilbake i gryta og spe med melk. Ha gjerne i en smørklatt og smak til med slat og pepper. Da har du alternativ til potetmos.
Ellers pleier jeg mange ganger å bruke slike ferdig-poser med woksaus når jeg koker linser. Linser trenger ikke bløtlegging.
ingling sa for siden:
Linsesuppe! Favoritt hos oss. Sikkert greit å begrense chilien hvis du har små barn.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.