Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Går det an å fryse ned gulrotkake?

#1

MsM sa for siden:

Vi skal levere kake til skolens 17. maifeiring. Nprmaltg sett er jo det helt greit, men den skal leveres før klokken 20 om kvelden den 16. mai. Vi er i Danmark helga før, og ankommer oslo i 16-tiden den 16. mai. Altså er det ingen tid til å bake.:eek:
Går det an å bake og fruse ned bunnen, og så ta den opp og lage glasur, så kan jo kakebunnen tine mens den står på skolen om natten. Blir den god da?


#2

Matilda sa for siden:

Jeg har ikke prøvd selv, men det skal visst funke veldig fint! :jupp:


#3

polarjenta sa for siden:

Jeg mener nå at mamma fryser med godt resultat.


#4

gullet sa for siden:

Ja!


#5

Elisabet sa for siden:

Jeg fryser den med krem på toppen og alt. Det må jo være supert og gjøre det, så kan du bare ta opp frossen kake og levere, så tiner den da utover og blir enda ferskere dagen etter enn om du skulle levert den opptint.


#6

Evita sa for siden:

Det går fint å fryse kaka. Jeg fryser både med og uten krem, og den er like god.


#7

Mikkeline sa for siden:

Jeg fryser med glasuren på. Det funker helt fint.


#8

Ema sa for siden:

Jada, det går helt fint det, både med og uten glasur, men det blir jo aller lettest for deg å fryse den med glasuren.


#9

MsM sa for siden:

Tusen takk for svar. Så flott. Da fryser jeg ned kaken med glasur og alt :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.