Stikka sa for siden:
Hvordan lager jeg en god, melkefri hvit saus? Jeg har soyamelk, havremelk, rismelk og blå soft tilgjengelig. Noen som har en oppskrift eller noen tips å dele?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Forum for diskusjoner om og deling av oppskrifter på diettmat og økologisk mat.
Stikka sa for siden:
Hvordan lager jeg en god, melkefri hvit saus? Jeg har soyamelk, havremelk, rismelk og blå soft tilgjengelig. Noen som har en oppskrift eller noen tips å dele?
Pamina sa for siden:
Hva skal du bruke den til?
jolie sa for siden:
Kan du ikke bare lage den som vanlig og bytte ut melka med havremelk eller rismelk? Jeg vet ikke, jeg altså, bare synser ;)
Stikka sa for siden:
Jeg skal bruke den til tunfiskform så kommer ikke til å smake så mye av den hvite sausen i seg selv egentlig.
Jo jeg kan lage vanlig og bare bytte ut, men lurte på om noen viste hva som smakte best, om det var noen forskjell i egenskaper for de forskjellige melketypene. :)
annemede sa for siden:
havrefløte synes jeg gjør seg best i sauser, evt havremelk. Soyamelk er muligens bedre, men det bruker ikke vi.
Hjertensfryd sa for siden:
Havremelk er best å bruke. Soya setter ein særegen smak dersom ein ikkje klarer å knekke den. Og det innbærer litt tabacso saus og ein del andre ingrediensar
Stikka sa for siden:
Takk for svar. Da prøver jeg havremelk. :)
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.