Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvit saus, melkefri

#1

Stikka sa for siden:

Hvordan lager jeg en god, melkefri hvit saus? Jeg har soyamelk, havremelk, rismelk og blå soft tilgjengelig. Noen som har en oppskrift eller noen tips å dele?


#2

Pamina sa for siden:

Hva skal du bruke den til?


#3

jolie sa for siden:

Kan du ikke bare lage den som vanlig og bytte ut melka med havremelk eller rismelk? Jeg vet ikke, jeg altså, bare synser ;)


#4

Stikka sa for siden:

Jeg skal bruke den til tunfiskform så kommer ikke til å smake så mye av den hvite sausen i seg selv egentlig.

Jo jeg kan lage vanlig og bare bytte ut, men lurte på om noen viste hva som smakte best, om det var noen forskjell i egenskaper for de forskjellige melketypene. :)


#5

annemede sa for siden:

havrefløte synes jeg gjør seg best i sauser, evt havremelk. Soyamelk er muligens bedre, men det bruker ikke vi.


#6

Hjertensfryd sa for siden:

Havremelk er best å bruke. Soya setter ein særegen smak dersom ein ikkje klarer å knekke den. Og det innbærer litt tabacso saus og ein del andre ingrediensar


#7

Stikka sa for siden:

Takk for svar. Da prøver jeg havremelk. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.