Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan lager du skinkestek?

#1

Neados sa for siden:

Lager mye forskjellig mat, men aldrig stek. Nå har jeg fått en skinkestek som jeg skal bruke til middag i dag. Den er på 1.2 kilo.

Hvordan lager du stek? Og ellers noen gode tips på hvordan jeg får en god stek?


#2

Malama sa for siden:

Jeg putter den oppi leirgryta mi sammen med litt vann, noe smør og div grønnsaker (ikke for grønnsakene sin del, men for sausen) stapper inn et steketermometer og lar det godkjøre seg inni ovnen til det viser rett temp. Koker poteter og grønnsaker, lager skysaus.


#3

Neados sa for siden:

Takk!
Hva er rett temp når den er ferdig? :o


#4

Neados sa for siden:

Og hva skal ovnen stå på?


#5

Malama sa for siden:

Ehh, jeg tror det er 76 grader kjernetemp på svinekjøtt? Deromkring.

Ovnen setter jeg vel på et par hundre grader, 175-200 en plass?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.