Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Privat liste over favorittråder

#1

ullmor sa for siden:

Er det mulig å lage en liste over tråder jeg vil spare på, som eventuelt kan være tilgjengelig for andre (altså listen)? Det finnes mange gode tråder på Fp som er verd å spare på, men ettersom jeg skjønner er de bare synlige hvis jeg abonnerer på dem og det er kommet nye innlegg siden sist. Dermed blir de fort borte igjen.

Det kan være morsomt å se andre brukeres favorittliste.


#2

torsk sa for siden:

Tråder du har abonnert på kan du se i kontrollpanelet ditt ved å trykke på «Vis alle abonnerte tråder» – men problemet med det er at man typisk abonnerer på veldig mange tråder.


#3

Malama sa for siden:

om du vil dele dine favoritter med andre, er det jo bare å lage et innlegg med link til dem? Husk dog begrensninger med tilgang til M1 og M2


#4

ullmor sa for siden:

"Alle abonnerte tråder" kan, som du sier, bli mange og det er ikke alltid favorittråder, men f.eks temaer man ønsker å følge med på av andre grunner.

Jeg kunne tenke meg mulighet til å lage en favorittliste for min egen del, men også som anbefaling til dem som klikker seg inn på profilen min. Eller som bare vises på Kontrollpanel, kanskje?


#5

torsk sa for siden:

Ja, det er et godt forslag. «ullmors favoritter» på profilsiden, kanskje? :sender idéen videre til HåPe:


#6

ullmor sa for siden:

Jepp, noe slikt ville vært fint!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.