Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Innspill til 3-retters meny

#1

Che sa for siden:

Jeg gjentar meg selv i det uendelige, men i forbindelse med bursdagen min skal jeg etter planen servere 3-retters middag - men trenger innspill.

Kravet for min del er at jeg må kunne lage endel i forkant - jeg er hjemme alene med gutta boys den dagen høyst sannsynlig, så jeg kan ikke forvente å kunne bruke timer på kokkelering - for å si det sånn.

Men altså: kan dette funke sammen (tar gjerne imot innspill på hva som kan funke sammen)

forrett: Rekeceviche
[img]http://www.godfisk.no/binary?id=109317[/img]
(litt usikker på denne - vet ikke om alle gjestene liker reker)

Hovedrett:
Indrefilet av svin - fylt med soltørkede tomater og basilikum og surret med spekeskinke

  • serveres med poteter (stekte eller saltbakte? anyone?)
    mangosaus og kanskje aïoli? (innspill mottaes med takk)

Dessert:
Kan jeg servere panncotta med bringebærcouli?


#2

Gerbera sa for siden:

:nam: :lurer på om hun skal be seg selv i bursdag: :knegg:

Tror de fleste spiser reker (bortsett fra meg da, men jeg er jo superkresen, og bør egentlig ikke høres på.), og indrefilet er namnam, saltbakte poteter og ailoi likeså.

Pannacotta med bringebærcoulis hørtes ut som en deilig avslutning!


#3

rajraj sa for siden:

Høres ut som en godt balansert og smaksrik meny. Det er ikke alle som liker reker, men det er allikevel en ganske safe og velkjent ingrediens i en forrett. Og jeg heier på stekte poteter om det er aïoli til, synes det er best.


#4

Che sa for siden:

Jeg holder meg ikke til ett land da - er det liksom greit?


#5

Kanina sa for siden:

Nammenamm! Jeg hadde ikke sagt neitakk til noe av det. :hehehe: Ett land? Hva er det for noe å spørre om? Hvilke forskjellige land er det snakk om? :blånn:


#6

Skytte sa for siden:

Kan jeg komme? :blafre:

Ånei, stemmer... Jeg har en barnebursdag å gjøre klar til i de tider jeg...


#7

rajraj sa for siden:

Du holder deg til middelhavet og et naboland. Det må da være mer enn bra nok? :humre:


#8

sindrome sa for siden:

Som middagsgjest tenker jeg fryktelig lite på om jeg blir servert mat fra forskjellige land, at maten god er bra nok for meg :enkel:


#9

sindrome sa for siden:

Og om stemningen er bra så er det egentlig ikke så farlig med maten heller :D


#10

Che sa for siden:

vi skal ha barnebursdag dagen etter....men jeg har viselig lagt den til 16-18 da.

De fleste av de som kommer kjenner ikke hverandre, men de er særs herlige mennesker alle sammen, så det går nok så det suser.


#11

Che sa for siden:

Ceviche er for meg mexicansk, pannacotta er italiensk og svinet? Tja...det er kanskje frendeløst?


#12

sindrome sa for siden:

Kan du ikke bare si at det er fusion? ;)


#13

Che sa for siden:

but of course! - fusion er det vettu!


#14

rajraj sa for siden:

Aa! Jeg trodde ceviche var fransk, jeg. Pannacotta italiensk og svint med soltørka ting og basilikum tenkte jeg var gresk.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.