Jeg gjentar meg selv i det uendelige, men i forbindelse med bursdagen min skal jeg etter planen servere 3-retters middag - men trenger innspill.
Kravet for min del er at jeg må kunne lage endel i forkant - jeg er hjemme alene med gutta boys den dagen høyst sannsynlig, så jeg kan ikke forvente å kunne bruke timer på kokkelering - for å si det sånn.
Men altså: kan dette funke sammen (tar gjerne imot innspill på hva som kan funke sammen)
:nam: :lurer på om hun skal be seg selv i bursdag: :knegg:
Tror de fleste spiser reker (bortsett fra meg da, men jeg er jo superkresen, og bør egentlig ikke høres på.), og indrefilet er namnam, saltbakte poteter og ailoi likeså.
Pannacotta med bringebærcoulis hørtes ut som en deilig avslutning!
Høres ut som en godt balansert og smaksrik meny. Det er ikke alle som liker reker, men det er allikevel en ganske safe og velkjent ingrediens i en forrett. Og jeg heier på stekte poteter om det er aïoli til, synes det er best.
Nammenamm! Jeg hadde ikke sagt neitakk til noe av det. :hehehe: Ett land? Hva er det for noe å spørre om? Hvilke forskjellige land er det snakk om? :blånn: