Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Akutt kraftkokingsproblem!

#1

Jakobine sa for siden:

Jeg skjønner ikke hva jeg skal skumme av. Den berømte hinna som skulle legge seg lett identifiserbar på toppen av krafta er der ikke (såvidt jeg kan skjønne) - kan jeg gi fanden og bare sile hele skiten gjennom et kjøkkenhåndkle eller noe når det er ferdig?


#2

Benzo sa for siden:

Hvis det er noe å skumme av så ser du det. Det er nemlig skum som legger seg på toppen. :knegg:


#3

Jakobine sa for siden:

Men hvorfor har ikke kraften min skum på toppen, slik alle andre krafter tydeligvis har? :snurt:


#4

Benzo sa for siden:

Hmm, det vet jeg ikke. Skum er proteiner som legger seg oppå kraften. Du brukte kaldt vann som ble kokt opp sammen med bein/kjøtt?


#5

Jakobine sa for siden:

Ja, jeg brunet ben og grønnsaker først, og kokte det så opp i kaldt vann. Hvis jeg legger godvilja til kan jeg skimte litt skum, men det er øøøørsmå mengder.

Men det koker ikke (har stått i noen timer), eller det vil si, bare så vidt (småkoker). Håper det er rett.


#6

Benzo sa for siden:

Det blir nok bra!


#7

Jakobine sa for siden:

Takk for oppmuntring, Benzo. :knegg:

(Nå har jeg forresten skummet av det lille skummet som var å finne, bare for å kunne si at jeg har gjort det. :kry: )

Hilsen
katastrofal husmor


#8

Veronal sa for siden:

Jeg pleier ikke få så mye skum når jeg koker kraft, men det kommer stadig litt gjennom hele kraftkokeprosessen. Jo flinkere du er til å fjerne skummet - jo klarere blir kraften.


#9

Jakobine sa for siden:

Nå ser (og fjerner) jeg denne hinna. :nøgd:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.