Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pastaskruer og pasta carbonara-saus, hva ha til?

#1

Butterfly sa for siden:

Hva kan jeg lage ut av det ? Noe med kjøtt ?


#2

Lykken sa for siden:

Skinke i småbiter, purre, løk, paprika og minimais skjært opp og alt stekes.


#3

Syrin sa for siden:

Bacon. Og hakka tomater (rå)


#4

Gulla sa for siden:

Stekt kyllingfilet.
(men bacon er bedre)


#5

Nuppa sa for siden:

Stekt bacon og purre. Og krovkvernet pepper over før servering, mmm...


#6

Dixie Diner sa for siden:

Og masse, masse ferskrevet parmesan!


#7

Lhi-My sa for siden:

Og enda bedre blir det hvis du lager carbonarasausen selv og ikke bruker den ekle posesausen!


#8

turi sa for siden:

Kjøttdeig og rømme.

Kok pastaskruene og ha i en ildfast bolle, så kjøttsausen, øverst en boks med rømme med noen spiseskjeer melk og godt med revet ost i blandingen. Så rett i ovnen. Godt med hvitløksbaguetter og en god salat ved siden av!!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.