Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Artisjokkhjerter (hermetiske)

#1

Syrin sa for siden:

Korleis brukar du artisjokkhjerter frå boks? Eg vil gjerne utvide repertoiret litt :)

Eg elskar dei, men har så langt berre brukt dei på pizza. I dag skal eg prøve dei heilt som dei er, som tilbehør til ein kyllingrett. Kva anna kan ein finne på?


#2

Hyacinth sa for siden:

Kok pasta, hell av vann, ha i smør og fløte. Smak til med salt og pepper og masse urter.

Stek artisjokkhjerter (del i to hvis store), soltørkede tomater og reker raskt i panne. Hvitløk også.

Bland med pastaen.


#3

Señora sa for siden:

I rattatouille eller hvordan man skriver det.


#4

Hyacinth sa for siden:

Ratatouille.


#5

Syrin sa for siden:

Mmmm, nam! Takk :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.