Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

"Oreokake" laget av Dots-kjeks

#1

amo sa for siden:

Noen som har prøvd det?


#2

Dixie Diner sa for siden:

Jepp, det smaker omtrent det samme. Jeg brukte de med hvitt fyll inni.


#3

Che sa for siden:

Jeg har også gjort det. Det gikk fint. (den med mørke kjeks ja) - Forøvrig er kremen inni Oreokjeksene mye bedre enn dotskjeksene.


#4

amo sa for siden:

Puh, det var godt å høre.
Jeg har servert Oreokake i bursdager det siste året, og nå skal "alle" ha meg til å bake den til konfirmanten sin.
Nå holder jeg på med to stk., og det var utsolgt på Rema her, så jeg kjøpte Dots.
En Oreokake og 200 kr. må vel være fine presanger til vennebarn?


#5

Mrs. Longbottom sa for siden:

smaker så likt at ingen merker forskjell


#6

amo sa for siden:

Tror dere jeg kan lage den ferdig, med unntak av siste laget med krem i kveld? Så tar jeg krem og sjokoladesaus på i morgen ettermiddag?
Please si ja....


#7

safran sa for siden:

Ja.


#8

amo sa for siden:

Takk. :D


#9

Mrs. Longbottom sa for siden:

Men kan du ikke lage den helt ferdig, da? Den er best om den får stå en dag eller to


#10

amo sa for siden:

Med krem på toppen? Ingen ting er bedre enn det altså.


#11

Olvina sa for siden:

Eg har leita kommunen rundt etter Oreo-kjeks, og enda opp med minivarianten. Det får duge til det kjem ny forsyning i midten av mai. Dots fungerar sikkert greitt smaksmessig, men er merka med at dei inneheld hasselnøtter. Eg anar ikkje kva mengde det er snakk om her altså, men dersom det er nøtteallergikarar i selskapet må ein informere om det.


#12

Dixie Diner sa for siden:

Gjør som meg, lag ostekrem av hele kremen, ikke bruk ren pisket krem. Jeg blander altså all kremen med kremost, MYE bedre! De andre som har gjort det samme har sagt det de også, at det er SÅ mye bedre enn med ren pisket krem oppå. Jeg går aldri tilbake.


#13

amo sa for siden:

Litt for sent Iset. Eg har blandet krem sammen med osten, neste er moussen. Jeg har ikke noe annet enn ren krem til toppen.:o
Så egentlig kan man ta kjeksbunn, så mousse og ost og krem på toppen?


#14

Dixie Diner sa for siden:

Da gjør du det neste gang. :) Jeg lover deg, det er så ekstremt mye bedre! Og kaken blir mer holdbar.


#15

Tangerine sa for siden:

Det samme har jeg begynt å gjøre. Godt! :)


#16

Susse sa for siden:

Jeg skal bake den for første gang i kveld, til fest i morgen. Så det tipset tar jeg med. Ren krem er ikke godt egentlig, så mikse alt høres bra ut. Kan jeg lage flere tynne lag i steden for bare mousse og bare ostekrem ?


#17

Dixie Diner sa for siden:

Det kan du sikkert, det har ikke jeg prøvd. Men jeg innbiller meg at det kan flyte litt sammen om du blander flere lag, jeg vet ikke.


#18

amo sa for siden:

Grrr, skulle visst dette for en halvtime siden. :(


#19

Dixie Diner sa for siden:

Jeg har skrevet det i den Oreokakeoppskriftstråden her inne, for lenge siden, men den er vel evighetslang den tråden.


#20

amo sa for siden:

Jeg leste bare første innlegg for å finne oppskrift og rekkefølgen. :o


#21

Elisabet sa for siden:

Jeg blander ikke all kremen i ostenmassen, for da synes jeg den blir for "utspedd". Men jeg har en ekstra boks med ost jeg rører sammen med halv mendge melis (altså en halv porsjon ekstra ostekrem) som jeg blander i resten av kremen og har på toppen. :nam: Den kan du jo fint lage nå etterpå helt frem til du har på resten av kremen på toppen.


#22

Dixie Diner sa for siden:

Min blir ikke utspedd synes jeg, det har jeg aldri merket noe til. :hmm: Men jeg skal prøve med litt ekstra ost i neste gang, elsker jo kremost.


#23

Mex sa for siden:

Bruker du mer kremost da?


#24

Dixie Diner sa for siden:

Nei, som jeg skrev over så har jeg ikke gjort det og det har blitt veldig bra, jeg har ikke merket forskjell i konsistens overhodet. Men jeg skal bruke en halv Philadelphia eller en liten Tine ekstra neste gang. Ja og litt mer melis.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.