Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bytte ut halvparten av hvetemelet med sammalt hvete fin?

#1

Ine sa for siden:

Pizzadeig det er snakk om. Blir dette bra tro? Har lyst å prøve litt grovere/sunnere pizzadeig.

Tar gjerne i mot tips om oppskrift på andre grovere pizzadeiger.


#2

Fruktflua sa for siden:

Jeg har alltid 50/50 hvetemel og fin sammalt hvete i pizzadeigen. Det blir alltid bra.


#3

ingling sa for siden:

Ja, det funker fint! Jeg bruker spelt til pizzadeig, og har nesten alltid i litt grovt, om en ikke 50/50. Havregryn har jeg også hatt i. Blir veldig godt!


#4

malou sa for siden:

Funker fint. Gjør det samme med vaffelrøra :nikker:


#5

Malama sa for siden:

Funker utmerket.
Jeg har vel ikke gjort det i pizzabunn, men gjør det konsekvent i den pizzabunndeigen jeg bruekr til pizzasnurrer. Og ja, i vafler gjør vi det ofte. Mye havregryn (kjør det evt litt i foodprosessor, så blir det ikke sååå grove flak i vaflene)


#6

trøtt sa for siden:

Det fungerer veldig bra. Jeg bruker som regel sammalt hvete grov og det går også fint.


#7

Gaia sa for siden:

Jeg bruker en melblanding som heter "mel til grovbakst) til grove pizzadeiger og grove pannekaker. Kan anbefales.


#8

Malama sa for siden:

Hmm, så ikke at det sto sammalt hvete fin, joda, jeg gjør det gjerne med den, like gjerne med den grove, alt ettersom hva jeg har i skuffen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.