Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Biff på pizza - rå eller stekt?

#1

Lyppa sa for siden:

Tenkte vi skulle lage biffpizza i helga, men ble i tvil om man skal legge biffstrimlene på når de er rå? Bør de forstekes først:confused:?


#2

Imma sa for siden:

Ja, de skal vel stekes først. Det ville i hvert fall jeg gjort.


#3

Nessie sa for siden:

Man trenger ikke steke de først nei, da kan de fort bli seige og/eller tørre synes jeg. Om man skjærer tynne stimler så blir de jo stekt i ovnen :jupp:


#4

Imma sa for siden:

Ok. Tas til etterretning (angst for kjøtt som ikke er gjennomstekt).


#5

Lyppa sa for siden:

Dette er slike ferdigstrimler man kjøper vakumpakket. Det bør vel gå greit:)?


#6

Ema sa for siden:

Jeg har jobbet i en pizzabar og der hadde vi rå biffstrimler på pizzaen, men den var marinert.


#7

Lyppa sa for siden:

Men marinade har jeg ikke..


#8

Ema sa for siden:

Men det går sikkert bra selv om du ikke har marinade. Skjær i tynne strimler så du er sikker på at de blir gjennomstekt. Steker du biffstrimlene før, kan de bli ganske tørre og harde.


#9

Lyppa sa for siden:

Prøver å legge dem på rå:). Er jo ganske tynne disse ferdigstrimlene så det burde gå greit tenker jeg.


#10

Tjorven sa for siden:

Skjær den i tynne skiver, da kan den legges rett på pizzaen i rå tilstand. Det blir kjempegodt! :nam:


#11

allium sa for siden:

Jeg synes pizzaen blir altfor våt med rått kjøtt, så jeg bruner kjøttet raskt før jeg har det på.


#12

Slettet bruker sa for siden:

Jeg legger det på rått hvis det er godt kjøtt. En del billig kjøtt - spesielt kjøttdeig - blir veldig vått, men ytrefilet pleier å gå fint.


#13

Dixie Diner sa for siden:

RÅTT! Jeg fikk et nytt "pizza-liv" da jeg oppdaget rått kjøtt på pizza, samt at osten skulle under fyllet, ikke øverst! Kjøttet blir MYE bedre av å legges på rått, mye saftigere og bedre. Både biff og bacon og små kjøttdeig-klumper legges rått på pizzaen her, oppå osten.


#14

Finni sa for siden:

:nemlig:


#15

Storm sa for siden:

Er det ikke lurt å brune det såvidt litt først, så porene eller hva det er får lukket seg og kjøttet blir stekt og ikke kokt?


#16

Dixie Diner sa for siden:

Njei, de gjør ikke det på pizza-restauranter, i hvert fall ikke på de fleste. Kjøttet blir jo ordentlig stekt? Jeg steker pizzaen på 250 grader og kjøttet får god skorpe. Jeg synes kjøttet blir mye bedre av å legges på pizzaen rått, men det er vel en smakssak. Men det viktigste er i hvert fall å legge det OPPÅ osten. Ligger det under osten blir det jo kokt, og kan være halvrått når resten av pizzaen er ferdig.


#17

Mrs. Longbottom sa for siden:

Nei, men du må steke pizzaen på høy temperatur. Forøvrig er jeg enig med Iset


#18

Niobe sa for siden:

Jeg legger dem på rå. Det gjelder alt kjøtt vi har på pizzaen.


#19

Malama sa for siden:

Legge det oppå osten ja, vi la rå bacon under osten en gang, den ble kokt, slett ikke godt.


#20

Nessie sa for siden:

Ja, det må såklart oppå osten. :nemlig:


#21

Lyppa sa for siden:

Tørket av strimlene og delte dem en gang så de ikke ble så lange. La dem på rå, og det gikk helt supert:). Tusen takk for svar alle sammen!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.