Lyppa sa for siden:
Tenkte vi skulle lage biffpizza i helga, men ble i tvil om man skal legge biffstrimlene på når de er rå? Bør de forstekes først:confused:?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Lyppa sa for siden:
Tenkte vi skulle lage biffpizza i helga, men ble i tvil om man skal legge biffstrimlene på når de er rå? Bør de forstekes først:confused:?
Imma sa for siden:
Ja, de skal vel stekes først. Det ville i hvert fall jeg gjort.
Nessie sa for siden:
Man trenger ikke steke de først nei, da kan de fort bli seige og/eller tørre synes jeg. Om man skjærer tynne stimler så blir de jo stekt i ovnen :jupp:
Imma sa for siden:
Ok. Tas til etterretning (angst for kjøtt som ikke er gjennomstekt).
Lyppa sa for siden:
Dette er slike ferdigstrimler man kjøper vakumpakket. Det bør vel gå greit:)?
Ema sa for siden:
Jeg har jobbet i en pizzabar og der hadde vi rå biffstrimler på pizzaen, men den var marinert.
Lyppa sa for siden:
Men marinade har jeg ikke..
Ema sa for siden:
Men det går sikkert bra selv om du ikke har marinade. Skjær i tynne strimler så du er sikker på at de blir gjennomstekt. Steker du biffstrimlene før, kan de bli ganske tørre og harde.
Lyppa sa for siden:
Prøver å legge dem på rå:). Er jo ganske tynne disse ferdigstrimlene så det burde gå greit tenker jeg.
Tjorven sa for siden:
Skjær den i tynne skiver, da kan den legges rett på pizzaen i rå tilstand. Det blir kjempegodt! :nam:
allium sa for siden:
Jeg synes pizzaen blir altfor våt med rått kjøtt, så jeg bruner kjøttet raskt før jeg har det på.
Slettet bruker sa for siden:
Jeg legger det på rått hvis det er godt kjøtt. En del billig kjøtt - spesielt kjøttdeig - blir veldig vått, men ytrefilet pleier å gå fint.
Dixie Diner sa for siden:
RÅTT! Jeg fikk et nytt "pizza-liv" da jeg oppdaget rått kjøtt på pizza, samt at osten skulle under fyllet, ikke øverst! Kjøttet blir MYE bedre av å legges på rått, mye saftigere og bedre. Både biff og bacon og små kjøttdeig-klumper legges rått på pizzaen her, oppå osten.
Finni sa for siden:
:nemlig:
Storm sa for siden:
Er det ikke lurt å brune det såvidt litt først, så porene eller hva det er får lukket seg og kjøttet blir stekt og ikke kokt?
Dixie Diner sa for siden:
Njei, de gjør ikke det på pizza-restauranter, i hvert fall ikke på de fleste. Kjøttet blir jo ordentlig stekt? Jeg steker pizzaen på 250 grader og kjøttet får god skorpe. Jeg synes kjøttet blir mye bedre av å legges på pizzaen rått, men det er vel en smakssak. Men det viktigste er i hvert fall å legge det OPPÅ osten. Ligger det under osten blir det jo kokt, og kan være halvrått når resten av pizzaen er ferdig.
Mrs. Longbottom sa for siden:
Nei, men du må steke pizzaen på høy temperatur. Forøvrig er jeg enig med Iset
Niobe sa for siden:
Jeg legger dem på rå. Det gjelder alt kjøtt vi har på pizzaen.
Malama sa for siden:
Legge det oppå osten ja, vi la rå bacon under osten en gang, den ble kokt, slett ikke godt.
Nessie sa for siden:
Ja, det må såklart oppå osten. :nemlig:
Lyppa sa for siden:
Tørket av strimlene og delte dem en gang så de ikke ble så lange. La dem på rå, og det gikk helt supert:). Tusen takk for svar alle sammen!
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.