Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips til "saus" i pastasalat?

#1

M&amp;S sa for siden:

Ikke sånn kremet saus med rømme, majones osv, men sånn med olje og krydder bare?
Skal lage pastasalat med kyllingfilet, bacon, ruccloa, fetaost, pinjekjerner, cherrytomat, sukkerterter +++ Vanligvis bruker jeg bare laken til fetaosten men nå har jeg lyst på noe nytt. Tips noen?? :D


#2

Fibi sa for siden:

Jeg bruker disse små dressingpulverposene som man blander med olje og vann. Bruker mer olje i forhold til anvisningen, og har i revet hvitløk. Urtegården og franske urter er fantastiske. :jupp:


#3

Dixie Diner sa for siden:

De posene er gode. Ellers bruker jeg balsamico og olivenolje (balsamico er et must), litt sitronsaft, persille og revet hvitløk. Smakes til.


#4

Harriet Vane sa for siden:

En neve urter (persille, timian, basilikum), olivenolje, sennep eller balsamico, salt og pepper, kjøres i stavmikser.


#5

Niobe sa for siden:

Pesto og olje.


#6

Mrs Butler sa for siden:

Jeg pleier å bruke pesto.


#7

M&amp;S sa for siden:

Takk for tips :) Ble div urter, balsamiko og hjemmelaget pesto ved siden av.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.