Left sa for siden:
Jeg har laget pizzadeigen jeg tror Iset...? har lagt ut oppskrift på. Den går det fint an å spise, men jeg kunne godt tenkt meg en variant uten soyamel hvis det er mulig. Soyamel smaker nemlig ikke spes. godt.
Noen som har?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Forum for diskusjoner om og deling av oppskrifter på diettmat og økologisk mat.
Left sa for siden:
Jeg har laget pizzadeigen jeg tror Iset...? har lagt ut oppskrift på. Den går det fint an å spise, men jeg kunne godt tenkt meg en variant uten soyamel hvis det er mulig. Soyamel smaker nemlig ikke spes. godt.
Noen som har?
Garbella sa for siden:
Du kan bytte ut mye av soyaproteinet med knuste linfrø og fibrex.
Dixie Diner sa for siden:
Soyamel smaker hoppetau, mye bedre med soyaprotein eller bakemix, det smaker ikke så mye. Og glutenmel er gansek greit å bruke, det binder slik som hvetemel. Ta et pizzasøk på oppskriftene på [url]www.lavkarbo.no[/url], der ligger det maaaange oppskrifter, mange med bilder også. Samme på Youtube, der søker du på lowcarb pizza feks, så får du opp masse. Jeg fikk bla. tips der om å bruke kjøtt som bunn, altså kjøttdeig, eller feks. løvbiff. Det funker!
Benzo sa for siden:
Bruk oppskriften Irma linket til, den er med mandelmel og veldig god.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.