Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Alternativ til soyamel i pizzabunn? (Lavkarbo)

#1

Left sa for siden:

Jeg har laget pizzadeigen jeg tror Iset...? har lagt ut oppskrift på. Den går det fint an å spise, men jeg kunne godt tenkt meg en variant uten soyamel hvis det er mulig. Soyamel smaker nemlig ikke spes. godt.

Noen som har?


#2

Garbella sa for siden:

Du kan bytte ut mye av soyaproteinet med knuste linfrø og fibrex.


#3

Dixie Diner sa for siden:

Soyamel smaker hoppetau, mye bedre med soyaprotein eller bakemix, det smaker ikke så mye. Og glutenmel er gansek greit å bruke, det binder slik som hvetemel. Ta et pizzasøk på oppskriftene på [url]www.lavkarbo.no[/url], der ligger det maaaange oppskrifter, mange med bilder også. Samme på Youtube, der søker du på lowcarb pizza feks, så får du opp masse. Jeg fikk bla. tips der om å bruke kjøtt som bunn, altså kjøttdeig, eller feks. løvbiff. Det funker!


#4

Benzo sa for siden:

Bruk oppskriften Irma linket til, den er med mandelmel og veldig god.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.