Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oreo-kaka, når ta av ringen?

#1

Robyn sa for siden:

Jeg har laget Oreo-kaka som skal serveres i konfirmasjon i morgen.

Kan jeg ta av ringen i dag før jeg frakter den eller burde ringen være på til den skal serveres?

Ser for meg at det er mer enn nok å styre med sånn at det hadde vært veldig greit om jeg kunne frakte den uten men er litt redd for at den skal flyte ut eller noe sånt.
Lenge siden jeg har laget den så jeg husker ikke helt hvordan den oppfører seg.


#2

Hannamoren sa for siden:

Hadde nok hatt den i formen, men løsnet den før jeg reiste hjemmefra. Så er det bare til å ta den rett av når du kommer. da vet du ihvertfall at den holder seg der den skal.


#3

Robyn sa for siden:

Shit, shit, shit!

Det gikk tydeligvis litt for lett å bake kake etter natt på byen og 4 timers søvn, for jeg har klart å bruke flytende margarin når jeg smeltet smør til bunnen. :gal:

Kaken er levert og jeg har ikke ingredienser til å bake ny, hvor krise er det egentlig? Alle er så nysgjerrige på Oreo-kaka at det er jo bare helt forferdelig pinlig om den er fullstendig mislykket. :flau:


#4

Mikkeline sa for siden:

Er det krise da? Kan ikke se for meg at det skal utgjøre noen stor forskjell?


#5

Magica sa for siden:

Det går sikkert bra!


#6

Barbarella sa for siden:

Jeg lager alltid bunnen med flytende margarin, og det går helt fint. :)


#7

Robyn sa for siden:

Det gikk helt fint.
Var redd for at det ikke ville være nok hold i det til at bunnen skulle holde seg sammen men det gikk bra. :lettet:

Og kaka fikk ben å gå på, av et svulmende kakebord var min kake den det var desidert minst igjen av. :stolt:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.