Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Haster. Lage eget hvitløksmør?

#1

Myrsnipa sa for siden:

Har tatt feil baguetter i frysedisken.

Hvordan lager jeg eget hvitløkssmør? :blånn:


#2

Magic sa for siden:

250 g meierismør, romtemperert
6 hvitløksfedd, finhakket
2 ss finhakket persille
Saft fra 1/2 sitron
Nykvernet pepper
[font=Comic Sans MS][/font]


#3

Lenam sa for siden:

Eller bare enkelt og greit.
Bland smør og finhakket/presset hvitløk, ha i litt salt,pepper og tørket persille.


#4

Sitron sa for siden:

Så puttes det i frysen.


#5

Dixie Diner sa for siden:

Åh det er så godt. Jeg lager det støtt og stadig selv. Persille er et must i hvitløkssmør, syns jeg.
Pleier også å lage chilismør og timiansmør. :sikle:


#6

Observatøren sa for siden:

Før fryseren, kan du legge det på en bit matpapir og rulle det til en sylinder. Da kan du skjære skiver av det.


#7

Dixie Diner sa for siden:

Ja det er det jeg pleier å gjøre. Jeg ruller det i plast eller matpapir og skjærer det i skiver. Mmmm.


#8

Myrsnipa sa for siden:

Jeg skulle ha det til middag ca 3 minutter etter at jeg la inn innlegget. :knegg:

Men takk for langtidsplanleggeroppskriftene deres.



#10

Harriet Vane sa for siden:

Du vet sånne lange paprikaer? Du kan rense ut frø og sånn fra dem, og fylle dem med kryddersmør, legge i frysen en halvtimes tid og skjære u tynne skiver. Veldig dekorativt! Ellers så pleide vi, da jeg jobbet på hotell, å ha kryddersmør i sprøytepose og lage rosetter på bakepapir, sette i frysen, og etter det var hardt oppbevare i en isboks og legge på entrecote, feks.


#11

Lenam sa for siden:

Sånn gjør vi det på jobb. :nemlig:


#12

Harriet Vane sa for siden:

See, I'm a pro! :tøff:

veldig godt å blande feks roquefort med smøret. Eller finhakket chili og sitron, revet appelsinskall (jada!) og masse pepper (til svinekjøtt), masse forskjellige grønne urter osv. Kun fantasien setter grenser, vet dere! :floskel: :dulte:


#13

Vimsen sa for siden:

Paprikatipset var glimrende.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.