Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Nuggets av fisk?

#1

ItsOnlyMe sa for siden:

Noen som har smakt nuggets laget av fisk?

Hva har man som tilbehør?


#2

Høst sa for siden:

Har sett det, men ikke smakt det, men tenker umiddelbart at dette må være noe ala fiskepinner? Og at tilbehøret da bør være deretter? I vårt tilfelle potetmos og noe grønt...:)

(Jeg lærte med da kyllingkjøttdeigen kom, at det ikke var bare å erstatte vanlig kjøttdeig med den, så skulle alt bli så bra så....Så jeg stoler ikke på at fiskenuggets skal være noe ala "vanlige" nuggets av kylling...:) )


#3

ItsOnlyMe sa for siden:

Ja, du har nok sikkert rett.
Har en pakke liggendes i frysen vi da, men begynner å lure på hva jeg skal servere til... Hmmm, kanskje jeg skal prøve med pomfrits, litt grønt og ulike dressinger til dipp. Hvilken dressinger er gode til fisk?


#4

Høst sa for siden:

Remulade? :nam:


#5

Tjorven sa for siden:

Vi lagde en gang fiskepinner fra grunnen av. Stykker av torsk ble dyppet i mel, så egg og til slutt couscous før vi stekte det i panna.

Det ble skikkelig godt, men jeg vil på ingen måte påstå at det var lettlaget.

herligheten ble servert med sweet chili-saus til mor og far og med ketshup til ungene (de pokkers ungene vil ha ketshup til ALT).


#6

Mex sa for siden:

Hmm.. usikker på hva du mener med nuggets.
Men som Tjorven nevner, så panerer jeg ofte fiskefileer selv som "fiskepinner". Hvis jeg panerer hvit fisk så pleier jeg å ha poteter, raspet gulrøtter og smeltet smør med stekt løk til. Men noen ganger går vi også for fish'n chips løsningen med pommes frites til.

Har også laget laskepinner som jeg har hatt i fahitas med salat, agurk og evt andre kuttede grønnsaker, med remulade og sweet chilisaus til.


#7

Acsa sa for siden:

Jeg stemmer for en søt chilisaus, ris og en frisk kålsalat.


#8

Mei sa for siden:

Couscous altså? Tørr couscous?

Vi lager som regel fiskepinnene fra bunnen av (det går lettere etterhvert, vi regner det som en kjapp middag) og dette hørtes ut som en morsom vri.



#10

hera sa for siden:

Til fisk av den typen lager jeg båtpoteter i ovnen, og har knaskerøtter og en youghurtsaus med smakstilsetning av sitronskall, hvitløk og eple ved siden av.


#11

ItsOnlyMe sa for siden:

Knaskerøtter? vil si hva..:o

Og yoghurtsaus, det hørtes godt ut til! Du har vel ikke en mer detaljert oppskrift til meg vel på sånn som du lager det?


#12

liefje sa for siden:

Hvis de er dyrere enn vanlige fiskepinner, hadde jeg ikke giddet aa kjöpe dem. Det er bare et marketingtriks höres det ut som.


#13

Syrin sa for siden:

Det er jo fiskepinnar da, men med litt annan form liksom. Men fiskepinnar kan vere godt det, så lenge det er skikkelig vare. Eg lagar dei sjølv.


#14

Tjorven sa for siden:

Jeg fulgte ikke opp denne tråden: Nei, ikke tørr couscous, men den ble laget ferdig (uten krydder og tilsetninger), og så vente vi fisken i det før den ble stekt. Godt, men utrolig arbeidskrevende middag.


#15

Benzo sa for siden:

Enghav har noen kjempegode. De er ganske store med mye fisk, og krydret litt sterkt. Jeg spiser ikke fiskepinner, men disse går ned på høykant. Lager dipp av rømme blandet med søt chilisaus.


#16

ice sa for siden:

dette er panerte fiskefilet ikke malt fisk som er i panneter .. det er en meget stor forskjell på di produktene :-)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.