Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sjokoladekake uten sukker

#1

Blomst sa for siden:

skal jeg lage til min nevø sin konfirmasjon :D
Jeg skal selvsagt bruke søtningsmiddel, siden jeg har (foreløpig) lett versjon av svangerskapsdiabetes vil jeg ha en kake jeg kan spise med litt bedre samvittighet :)
Meeen jeg skal ikke si noe........tror dere noen merker det?

Og....noen som vet hvor mye søtningsmiddel man skal ha istenden for sukker, det er jo søtere enn ordentlig sukker.


#2

Dixie Diner sa for siden:

Jeg har laget disse med stort hell, og ingen merker faktisk at det er uten sukker engang, de smaker kjempegodt. Jeg bruker helst Sukrin, det er et naturlig søtstoff. Nå har det kommet som melis også, sikkert bedre i feks. ostekaken.

Black Sunday

Ostekake

På den kakesiden der er det utrolig mange gode oppskrifter på både kaker og desserter.


#3

ingling sa for siden:

Det kommer litt an på hvilket søtningsmiddel du har tenkt å bruke. Jeg bruker kun Sukrin, og da bruker jeg litt mindre enn det som står i oppskriften, kanskje 80 % av mengden eller så? Jeg tror ikke det merkes så godt hvis du ellers bruker vanlige ingredienser - mine blir litt spesielle siden de også er uten egg, gluten og melk. :humre: Andre søtningsmiddel bruker jeg ikke, men med fruktose er det vel rundt halvparten, og kanskje det samme med kunstig søtning? Dette vet sikkert lavkarbofolket mer om enn meg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.