Er det noen som har prøvd den?
Er den vanskelig å få til riktig? Og hvor lenge holder den etter at man har laget den?
Det står at den er holdbar i kjøleskap og kan fryses.. vil det si at den, som en del andre kaker, faktisk blir bedre over natta i kjøleskap tro? :cool:
Har såååå lyst til å teste den... men så er jeg jo på slank da.. :knegg:
Jeg har selvsagt prøvd den, hallo. :knegg:
Den er oppskrytt, men veldig god. Den er bedre etter en dag i kjøleskapet ja, synes jeg. Og nei, den er ikke vanskelig å lage.
Den hørtes veldig god ut, ja. Oppskrytt eller ei. Jeg har aldri hørt om den, så hvis jeg baker den er det uten oppskrudde forventninger. Utenom de forventningene jeg får av å se bildet og ingrediensene. :nemlig:
Men Sting-kaken er god altså, den er veldig god. Men fryktelig oppskrytt, den er liksom ikke bedre enn de fleste andre kaker jeg har smakt. Ganske ordinært god.
Men altså... hvilken burde jeg velge om ejg skulle velge konf-kaka eller den soaked som du lagde hos deg den gangen.. den var jo heeeelt fantastisk!
Jeg lover ingen kake, det kommer ann på hva jeg får tid til. Jeg nekter å stresse denne gangen.. du så jo hvordan det gikk sist gang... :rofl:
:dramaqueen: Stress å lage kake, liksom. Det er jo KOS å bake. Hehe, neida, skjønner at ikke aller er som meg eller har like kremt god tid som meg. Åj, JEG kan jo lage kake! Jeg kan godt lage konf-kaken og ta den med på fredag?
Jepp, selve kaken er sånn halvrå, minner veldig om soaked chocolate cake men er egentlig hakket bedre synes jeg. Skikkelig konfekt-kake. Man skulle ikke tro det når man leser ingrediensene. Jeg laget den bare fordi jeg hadde lite ingredienser i hus og ville ha kake, og så ble den så overraskende god at den er blitt en favoritt her i huset. Viktig å helle varm glasur over varm kake.
Jeg ELSKER å bake.. You know that. Men jeg er jo på jobb til 16, kommer hjem halv fem, har fjorten unger og skal lage pizza.. hehe... tenkte å eventuelt bake i morgen. Men jeg skal på fotballtrening med N, så handle ingredienser etterpå, hjem og legge alle de små også bake.. hihi..
så HVIS jeg skal bake ville jeg jo lage noe som var nytt! Men der bomma jeg jo grovt... hva har du IKKE bakt liksom? :dåne:
Har du lyst til å bake kake? :rørt: Sånn konfkake? Den var jo aldeles nyyydelig!
JEg har fremdeles fatet ditt. :jupp:
Hehe jeg skjønner det, herregud. Ikke stress, JEG lager konfkake. :D Jeg bare tar med hele langpannen og så deler vi den opp hos deg, siden du har fatet mitt, hehe.
Siden jeg har fatet ditt.... :nemlig:
Kan ikek jeg alltid ha fatet ditt? Sånn at du må komme til meg hver gang du lager kake? Jeg liker smuler nemlig..
Jeg har forresten smakt ekle stingkaker og gode stingkaker. De ekle er der det er lite krem inni og at selve kaka er litt i tørreste laget. De beste er de som er litt bløte, har stått lenge med kremen i seg og har mer enn nok krem.
Sting er også oppskrytt, er det ikke? Jeg synes det er skikkelig slitent og forfallent, men må vel ta en tur snart for å se om jeg fremdeles synes det.
Kremen gjør hele kaka, ja. Mmmm...
Jeg har ikke oppskriften foran meg her, men jeg har fått den av min mor, som fikk den av selve dama som laget kaka for Sting i alle år, helt til hun hadde slitt ut flere stekeovner og var drittlei. Jeg mener bestemt at den har mer smør i seg enn det som står over her. Mulig det florerer flere varianter.
Sting er slitent ja, ihvertfall sist jeg var der. Men det er litt av sjarmen også. De bør liksom ikke endre for mye på inventaret, da mister stedet litt sjel.