Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Haster: Koke/dampe aspargesen i kveld eller i morgen?

#1

Polyanna sa for siden:

Den skal ligge som tilbehør til spekeskinke på et tapasbord i morgen ettermiddag.

Bør vi vente til i morgen? Lettvint med alt som er gjort i kveld...


#2

mosol sa for siden:

Tror jeg ville ventet til i morgen. Blir de ikke litt dvaske om de ligger over natta? :vetikke:


#3

Benzo sa for siden:

Jeg ville kokt dem i morgen, men det går sikkert bra å gjøre det i kveld også. Husk bare å avkjøle dem i isvann.


#4

Blå sa for siden:

Jeg ville ventet til i morgen. Det går raskt.


#5

Veronal sa for siden:

I natt eller i morgen? I morgen. Gå og legg deg.


#6

Lisa sa for siden:

:knegg: Jeg vil også si i morgen, selvfølgelig ...


#7

Mrs. Longbottom sa for siden:

i morgen. De skan bli litt innskrumpet av å ligge. HUsk å ikke koke for lenge, og avkjøl i isvann.


#8

Polyanna sa for siden:

Sånn ble det. :knegg:

Takk for svar, alle. Det ble knallgodt. :nam:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.