Maverick sa for siden:
Jeg har hvitvin. :nemlig: Og begrensede kokkeskills. Og er sulten, og har sulten, kravstor sjærste.
Noen tips? :blafre:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Maverick sa for siden:
Jeg har hvitvin. :nemlig: Og begrensede kokkeskills. Og er sulten, og har sulten, kravstor sjærste.
Noen tips? :blafre:
Mrs. Longbottom sa for siden:
reker?
grillet kalkunfilet?
Maverick sa for siden:
Ja! Og, eh, detaljoppskrifter er fint. :sparke:
MegaMie sa for siden:
Pastasalat med serranoskinke og hvitløksbrød.
Blå sa for siden:
Torskefileter (kjøpt frosne, uten skinn og ben), pakker hver filet inn i aluminiumsfolie, sammen med litt smør og eventuelt noe krydderurter eller litt opphakket vårløk. Steker det i ovn på 200 grader. Om filetene er tint, tar det ca en halvtime. Om de er frosne når de går inn tar det litt lenger. Du ser at de er ferdige på at fisken er blitt hvit, og lett å "flake opp".
Serverer med ris og salat. Eventuelt tomatsalat.
Mrs. Longbottom sa for siden:
Kjøp en kalkunfilet. Del opp i passende biffstykker, og dryss med krydder som du liker, f.eks salvie eller andre urter, eller sitronsaft og paprikapulver.
Server med potetsalat (enkelt), eller denne yummie makaronisalaten (litt mer stress, men skikkelig god til hvitt kjøtt)
2 kopper fullkornmakaroni(eller annen pasta) kokes
6 egg hardkokes
1 bunt vårløk hakkes
3 gulrøtter rives
del eggene i småbiter, bland med resten av ingrediensene. Lag dressing av majones og pickelslake (saften fra sylteagurkglasset), ca 1/2 pakke majones og 4 ss lake. Smak til med salt og pepper.
Maverick sa for siden:
Dette er i fin harmoni med "Hva blir du nervøs for?"-tråden min. :sukk:
www.matprat.no/oppskrift.aspx?tema=rask&artid=7456
Denne bør da være gjennomførbar.
Canisa sa for siden:
Den burde helt klart være gjennomførbar. :nemlig:
Lykke til med kokkeleringen!
Dixie Diner sa for siden:
Kyllingsalaten til Mim (den der Cæsargreia) er vanvittig god, spesielt med focaccia til. Og passer med hvitvin til for de som drikker sånt.
Maverick sa for siden:
Oppskrift ble mottatt med smil. Crap. Da forsvant take-away-nødutgangen.
Dixie Diner sa for siden:
:humre:
Pamina sa for siden:
Du kan garantert bruke mer enn en skive parmesan. Det blir aldri for mye parmesan :datapunkt:
Maverick sa for siden:
Hvis jeg bare jobber litt til, og så handler, kanskje han lager mat da? :cunning plan:
Eia sa for siden:
:knegg:
Men det blir sikkert godt, altså. Dette klarer du, aC! :heia:
safran sa for siden:
Fnis. Her er det vinen som er det viktigste, forstår jeg.
Maverick sa for siden:
Nei, men den klarer jeg fint selv uten å spørre et forum til råds. :knegg:
Maverick sa for siden:
Jeg kan informere om at det var latterlig enkelt, og veldig godt. :jupp: Selv om parmesanen ble liggende igjen i butikken. :mumle:
Balanse sa for siden:
Så fint! Håper det bidro til en fin sjærestekveld. :hjerter:
(Når du sier det er latterlig enkelt kan kanskje jeg ha det til middag i morgen? Tipser du meg om hvitvinen, siden jeg er novise der?)
Maverick sa for siden:
Hvitvinen, ja. Roero Arneis, italiensk sak, 2009. Fin og fruktig!
Sjærstekveldene er heldigvis ikke avhengig av mine kulinariske ferdigheter. :knegg:
LilleLeo sa for siden:
Det så godt ut altså!
Superior sa for siden:
:hehey:
Balanse sa for siden:
:humre:
tink sa for siden:
aC - du er så fin!
:hjerter:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.