Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Salt svinekjøtt

#1

kamp sa for siden:

Er det noen som vet hvor på grisen "salt" svinekjøtt kommer fra?

Evt hvordan man salter selv hjemme :riktig:


#2

Elisabet sa for siden:

Vi bruker salte eller røkte knoker i alle fall. Veldig godt med salt svinekjøtt. :nam:


#3

kamp sa for siden:

Ja, knoken er jo grei. Den er jo fra foten på grisen ;)

Men det som kalles "komle kjøtt" eller "salt svinekjøtt" på mega. Hvor fra grisen er det?


#4

Tove sa for siden:

Jeg tror de selger noe som er fra øverst på foten, opp mot skinken.

Jeg salter på nakkekoteletter. Det fungerer veldig godt. Saltkjøtt og kålrotstapppe er jo så snadder!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.