Olifant sa
for siden:
Vi skal ha gjester på koldtbord frokost på 17. mai.
Alle har med seg bidrag til koldtbordet og så lager vi litt ekstra.
Noen som har noen gode tips på noe som er enkelt å stelle istand?
Av det jeg allerede vet vi har på plass:
-albondigas
-kylling & avokado salat
-aioli
-guacamole
-tzatziki
-roatbeef
-eggerøre
Neados sa
for siden:
Reker eller scampi?
Det har vi alltid når vi har koldtbord.
shute sa
for siden:
Røkelaks, eggehakk/egg salad, spekemat, ostefat, gode gamle karbonader med løk.
Olifant sa
for siden:
Spekemat og osefat er jo bankers. :nikker: Tænk ju!
Olifant sa
for siden:
Er litt reke-novise. Hvem, hva, hvor, hvordan?
løve70 sa
for siden:
Karbonader (ferdigkjøpte fra Gilde), potetsalat og noen gode oster.
Puslingen sa
for siden:
Me har som regel kyllingvinger eller karbonader om da kjem ungar.