Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips til enkel koldtbordmat

#1

Olifant sa for siden:

Vi skal ha gjester på koldtbord frokost på 17. mai.
Alle har med seg bidrag til koldtbordet og så lager vi litt ekstra.

Noen som har noen gode tips på noe som er enkelt å stelle istand?

Av det jeg allerede vet vi har på plass:
-albondigas
-kylling & avokado salat
-aioli
-guacamole
-tzatziki
-roatbeef
-eggerøre


#2

Neados sa for siden:

Reker eller scampi?

Det har vi alltid når vi har koldtbord.


#3

shute sa for siden:

Røkelaks, eggehakk/egg salad, spekemat, ostefat, gode gamle karbonader med løk.


#4

Olifant sa for siden:

Spekemat og osefat er jo bankers. :nikker: Tænk ju!


#5

Olifant sa for siden:

Er litt reke-novise. Hvem, hva, hvor, hvordan?


#6

isola sa for siden:

Potetsalat!


#7

løve70 sa for siden:

Karbonader (ferdigkjøpte fra Gilde), potetsalat og noen gode oster.


#8

Puslingen sa for siden:

Me har som regel kyllingvinger eller karbonader om da kjem ungar.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.