Hva MÅ du ha til grillmat? Og hva er det gjestene virkelig kommenterer nå du serverer?
Jeg skal brått ha 17 mai her hjemme, med en haug voksne og barn. Alle har med grillmaten selv, men jeg har lyst til å imponere litt med tilbehøret, så jeg trenger deres hjelp! :nikker:
En god salat, hjemmelaget potetsalat, godt brød, bakte poteter, bakt paprika, noen gode sauser, hummus og godt brød, grillede tomater, hvitløksmør, hvitløksbaguetter med ekstra hvitløksmør, hjemmelaget kryddersmør.
Tja, vi liker vel igrunn å lage ett måltid ut av ting!! :knegg:
Jeg bruker å lage potetsalat med pesto som saus, det pleier å være veldig poppis, fordi de fleste blir litt overdosert med den rømmesaus-potetsalaten. Eller har jeg med hell servert en bønnesalat flere ganger; bland sammen en boks kidneybønner, en boks svarte bønner og en boks kikerter med to avokado og tre tomater delt i små biter. Lag dressing ev balsamicoeddik og god olivenolje, og ha over mengder av hakkede, ferske urter rett før servering. Enkelt og veldig godt.