Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tilbehør til grillmat

#1

Krem sa for siden:

Hva MÅ du ha til grillmat? Og hva er det gjestene virkelig kommenterer nå du serverer?

Jeg skal brått ha 17 mai her hjemme, med en haug voksne og barn. Alle har med grillmaten selv, men jeg har lyst til å imponere litt med tilbehøret, så jeg trenger deres hjelp! :nikker:


#2

Ru sa for siden:

Potetsalat, aioli og foccaccia. :nemlig:

Ellers er det stort sett mannen som bedriver kokkelering, så jeg skal unngå de helt store tipsene.


#3

turi sa for siden:

En god salat, hjemmelaget potetsalat, godt brød, bakte poteter, bakt paprika, noen gode sauser, hummus og godt brød, grillede tomater, hvitløksmør, hvitløksbaguetter med ekstra hvitløksmør, hjemmelaget kryddersmør.

Tja, vi liker vel igrunn å lage ett måltid ut av ting!! :knegg:


#4

Mrs. Longbottom sa for siden:

Jeg bruker å lage potetsalat med pesto som saus, det pleier å være veldig poppis, fordi de fleste blir litt overdosert med den rømmesaus-potetsalaten. Eller har jeg med hell servert en bønnesalat flere ganger; bland sammen en boks kidneybønner, en boks svarte bønner og en boks kikerter med to avokado og tre tomater delt i små biter. Lag dressing ev balsamicoeddik og god olivenolje, og ha over mengder av hakkede, ferske urter rett før servering. Enkelt og veldig godt.


#5

D'Arcy sa for siden:

  • Hjemmelaget salat
  • Tzatziki
  • Aioli
  • Fetaost og oliven (på siden her, siden det er bare jeg som spiser det)
  • Salt potetgull fra Maarud
  • Hvitløksbrød eller Foccaccia
  • Potetsalat.

Da er i alle fall jeg fornøyd.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.