Vi har åpent hus for familie i morgen - for å feire storebror og meg selv.
Jeg tenker å servere pastasalat og hjembakte rundstykker. Tenker at det kan funke både som lunsj og lett middag - alt etter når folk kommer....
uansett: Jeg har pasta, tomat, agurk, gulrot, løk, soltrøket tomat, div oljer, pesto, grillet kylling og salat (ruccola og kanskje vestfoldsalat)
Jeg mener ikke at jeg må dryle alt oppi salaten - men sprøsmålet: hva annet bør man ha i en salat? jeg tror kaskje at jeg har bacon også...
Og annet spørsmål: Holdbarhet på hjemmelaget aioli - oppbevart i tupperwareboks i kjøleskap?
Jeg har løk. Jeg pleier å ha ruccola i pastasalat jeg da...
Tenker å kjøre soltørket tomat i olje i blenderen og blande i som "dressing" - men jeg føler liksom at jeg mangler noe....sukkererter? er det viktig?
Åja - selvsagt, bare litt trøtt her. Stimlet sukkererter må med. Jeg synes forrresten det er best med pesto og så strimler jeg de soltørkede tomatene. Jeg vender pastaen i pesto så det smører seg godt rundt og så blander jeg i de andre ingrediensene.
Vi har agurk, paprika, tomat, pinjekjerner, fetaost, isbergsalat, ananas, mais oppi. I tillegg kylling/skinke og grov pasta/makaroni. Evt tilsett cashewnøtter. Serveres med gresk dressing eller annen lys dressing.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.