Så et bilde i et Meny reklameblad med dette på og synes det så godt ut. Hvordan skal jeg lage det? Har nemlig en super saus jeg skal ha til som hadde passet perfekt. Det mest praktiske hadde vært og bare lagt dem i stekovnen siden vi er så mange i dag. Skal de kryddres noe før bacon surres rundt? Og hvor lenge skal de evnt. steke på hvor mange grader?
Vi pleier å snitte filetene på langs og dytter inn blåmuggost før vi surrer dem igjen med serranoskinke. Disse freser vi bare litt i stekepannen før vi setter dem inn i stekeovnen (ca. 15 minutter ved 200 grader eller noe sånt). Det blir vel tilsvarende med bacon.
Har laga ei oppskrift med pesto rørt med tomatpure smurt på kyllingfiletane og så surra bacon utpå og steikt i omn. Finn ikkje oppskrifta nett no, men trur ikkje det var noko meir avansert enn det eg har skreve her. Skal koma attende til saka om oppskrifta dukkar opp. Var iallehøve veldig godt.
Jeg har et glass med pesto stående, men hvor lenge kan et sånt glass stå åpnet før det ikke kan brukes? Står bare på glasset at det skal stå i kjøleskap etter åpning, men ikke noe om hvor lenge, da bare henviser de til holdbarhetsdatoen, men den er jo 1 år frem i tid.
Jeg steker dem først til baconet er sprøtt, og så lar jeg dem ligge i panna noen minutter etter at jeg har skrudd den av. Blir totalt en 15 minutter eller så, vil jeg tro.
Mmmm, dette var lett å la seg friste av. :) Elsker kylling, men er litt for lite kreativ når det kommer til å lage forskjellige retter, dette skal jeg prøve ut.
Jeg pleier å steke kyllingfiletene litt i panna først, før jeg surrer dem i serrano-skinke. Så har jeg et blad salvie inni skinka og litt parmesan på toppen før jeg steker det hele ferdig i stekeovnen. Saus ville jeg bare laget for seg selv og servert som tilbehør.
Vi pleier å dele fileene på langs, krydre med hvitløk, legger et par mozarella skiver inni, samt pesto og snurrer bacon rundt. Steker litt i panna og deretter i ovnen :nam:
Ble veldig god middag i dag. :nam: Tok bare hvitløkspepper og salt på kyllingen før jeg surret bacon rundt og stekte 30 minutter på 200 grader. Og laget min spesielle fløtesaus til. Mektig, men veldig god sammen med kylling, ris og salat.
Fløtesaus: kutte i gode biter
fersk champinjong (en god porsjon)
1 rød chili (små strimler)
1 stor rød løk
masse presset hvitløk (hvertfall 5 båter)
Dette steker du også heller så over 1 boks matfløte og ca.4 store ss cream fraishe. La det koke opp.
Eg har pesto inni kyllingen, og brukar spekeskinke rundt. Steiker raskt på panne, og lar dei blei gjennomsteikt i ovnen (200 grader, ca 10-15 minutt?). Serverer med pasta, creme fraiche rørt med pesto, og masse oppkutta cherrytomater.
hel kylling filet rullet i litt krydder så snurr bacon rundt.
Steikes i steikepanne litt så baconet blir litt stekt
så i steikovnen i en 15-20 min. 225 grader tror jeg at jeg bruker. bruker å ha på grillen i et par min på slutten. før det har jeg alu folie over
serveres med wok (annet) grønnsaker til
krydder og hvitløks smør
og nudler
Jeg kan anbefale å snitte filete på langs og fylle med rød pesto og philadelphia. Surr serranoskinke rundt og legg i en ildfast form og stek i 25 minutter eller noe sånt.
Vi pleier å surre serranoskinke rundt hele svinefileter, det blir kjempegodt.
Da bruner vi selve fileten bittelitt først. Så har vi på en slags hjemmelaget tomatsaus av soltørkede tomater, revet ost, olje, masse finhakkede urter og hvitløk - den skal være tykk.
Det vi gjør er å legge ut serranoskinken på plastfolie. Legger på fileten, og smører på et godt lag med den tykke sausen og ruller skinken rundt. Den blir da sprø og god etter en god stund i ovnen.