Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Grilltilbud?

#1

Palmen sa for siden:

Vi trenger grill. Har ikke helt bestemt oss for kull eller gass (gi meg gode argumenter!) men må ha en som er bra kvalitet.

Jeg vil ha Weber, mannen mener Weber er hype.

Vi innser at det er store prisforskjeller, for eksempel koster en 47 cm kullgrill fra Weber under 500 på Rema, men 1300 på Plantasjen.

Hvor får man gode grilltilbud nå? Hvilken butikk? Og gass eller kull? :vilha:


#2

Manga sa for siden:

Kull. Da får man den riktige lukten :nemlig:


#3

Palmen sa for siden:

Jeg heller litt mot kull og den Rema-grillen ja, Manga. Men går det an da, kjøpe grill på Rema lizzm? :sparke:


#4

Slettet bruker sa for siden:

Kull er knall. Jeg har en luksusmodell fra feks Elkjøp til hundre spenn. Den funker som bare det den - det er jo bare en balje å ha kull i, en rist og that's it.


#5

Palmen sa for siden:

Hvor lang tid går det fra man tenner på kullgrillen til man kan grille da? :blånn:



#7

Mei sa for siden:

Dette lurer vi også på. Det vil si - jeg vurderer ikke kull, jeg vurderer tre. Få ting slår en ekte braai.


#8

Puslingen sa for siden:

Kull seier eg. Eg likar å røyka f.eks. ribba på grill (i stedet for å bruka "røyksmak" på flaska) og baka poteter nede i kullet. Har ein fullstendig ordinær kulegrill ute, og ein bøttegrill i bilen. Da tar vel ca. 20- 30 min før grillen er klar, så då er da passe tid til å laga tilbehør. :)


#9

Hjertensfryd sa for siden:

Me skal ha oss kullgrill. Mannen har vist sett seg ut ein på Europris. Er ein fordel viss den er av såpass størrelse at ein kan grille på ein halvdel og la kjøtt ( eller andre ting ) kvile på andre halvdelen. Eller to rister.


#10

Obelix sa for siden:

Jeg ville aller heøst hatt en kullgrill, men det kan vi ikke ha her vi bor.

Vi kjøpte for litt siden en gassgrill fra Landmann på Plantasjen for 2500,-. Helt super.
Jeg ville ha med hel plate og det har ikek Weber.



#12

Veronal sa for siden:

Prisforskjeller på kullgriller avhenger bl.a. av størrelse og hvor lette de er å rengjøre/hvor lett det er å fjerne asken etter bruk.


#13

Palmen sa for siden:

Så det du sier, Veronal, er at en 47cm Weber kullgrill ikke nødvendigvis er det samme som en annen 47cm Weber kullgrill?


#14

Veronal sa for siden:

Weber har forskjellige versjoner av 47 cm kulegrill. Dette er vel den mest avanserte - det som er i bunnen gjør det enklere å fjerne asken. Andre modeller har bare en liten flate der som gjør det litt grisete å fjerne aske.

www.webergrill.no/Kule--/-Kullgrill-392.aspx


#15

Veronal sa for siden:

Vi hadde forresten kulegrill lenge, men gikk til slutt over til gassgrill. Vi fant ut at vi sjelden gadd å fyre opp grillen bare for et par pølser til ungene - men det kan vi godt gjøre med gassgrillen.


#16

United sa for siden:

Weber er bra. Valget mellom kull og gass noe annet. Om dere som oftest har god tid eller syns grilling er noe som skal foregå sjelden, er sikkert kull topp. Om dere har lyst på grillmat etter jobben flere ganger i uken selv om dere ikke har god tid, ville jeg ikke vært i tvil - da er gass tingen!


#17

Frøy sa for siden:

Jeg kunne godt ha tenkt meg begge deler jeg :kravstor: Vi har gassgrill nå og har innsett at det er det beste for oss, vi griller nesten alt i disse sommer månendene og den 30min ekstra det tar med kull har vi ikke tid til.


#18

Bomull sa for siden:

Jeg kunne tenkt meg kullgrill selv, men med bare én grill så falt valget på gass. Vi har Futur (mod. Trio), som nærmer seg Weber på mange måter, mye grill til en litt mer fornuftig pris. ;)

Vi har en utepeis med mulighet for å grille med kull også da, så sånn sett er jo alle behov tilfredsstilt, men det er en annen historie ...


#19

Anne C sa for siden:

Vi sverger til Weber. Mannen vil ikke ha gass så vi har kull. Har bare en liten søt en nå, men har tenkt å kjøpe en større Weber. Evt har vi tenkt litt på en sånn tønnesak med lokk. Men det blir vel neppe Weber.


#20

Manga sa for siden:

Klart det går an. Har til og med kjøpt grill på Nille en gang jeg. Maten smaker ikke noe verre av den grunn ;)


#21

Tallulah sa for siden:

Kull! Og Weber er ikke oppskrytt. For å slippe kjemikaliesmak og for å få rødglødende kull fort som fy så kjøper dere en slik grillskorstein i samme slengen. Sleng kullet oppi, fyr på briketten (eller litt papir) under når den står på rista i bunn, og etter ganske kort tid har dere gjennomvarmt kull.


#22

Palmen sa for siden:

Vi endte forresten opp med en gassgrill. Vi fant en Weber E-210 på et godt tilbud i fjor. Knallfornøyd!!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.