Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vannbakkels

#1

hildeje sa for siden:

Kan man lage det dagen før det skal serveres?
oppbevaring?


#2

-ea- sa for siden:

Jeg har pleid å lage selve baksten en eller to dager før, og så fylle dem like før servering. Har bare pleid å ha dem i en kakeboks satt litt kjølig.
Hvis de blir stående ferdigfylt, så blir de så lett bløte, syns jeg.


#3

-ea- sa for siden:

Og kryss i taket, forresten, jeg svarer i en kaketråd! :dåne:
Vannbakkels er det eneste jeg kan bake. :knegg:


#4

Mei sa for siden:

Er det lett? Jeg vil også bake vannbakkels! :hyper:


#5

hildeje sa for siden:

Har aldri laga det før men fikk så lyst på det:):)
Da skal jeg prøve å oppbevare dem i en kakeboks, hvis jeg får dem til da:ja:


#6

Kaija sa for siden:

Jeg synes mine blir litt kladdete og seige om jeg lager dem dagen før, så for egen del bakes de samme dag som de skal spises.


#7

DM sa for siden:

Jeg liker dem best samme dagen som de er stekt.


#8

hildeje sa for siden:

Det tar jo ikke så veldig lang tid å lage da, så får se om det blir i dag eller i morgen :nikker:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.