Eksen har "fått" den (så nå må ungene forlange at han baker brød ;))
Har hatt den størst, og jeg bruker den stort sett til å røre sammen brøddeig. Den klarer akkurat 3 brød. Så jeg må ha en maskin som tar rundt 3 kilo deig, litt i underkant går an.
Men det er jo dyr da... rundt 6-7000 kr.
Men denne her, fra Bosch, er det noen som har den?
Jeg har jo bursdag om et par mnd, så jeg tenker på litt å ønske litt penger til dagen min... :sparke:
Jeg har Electrolux assistent og er veldig fornøyd med den. Den klarer hvertfall en skikkelig brøddeig. I tillegg kan du få kjøpt alskens tilbehør til den, bl.a kjøttkvern og moseapparat. Jeg er nå på maskin nr 2 da jeg slet ut den første jeg køpte for 20 år siden.
Bosch'en, har den sånn type elteklo som sitter fast i midten av bollen? Jeg syns det er mye mer praktisk uten den tuten i bollen, at bollen er helt glatt inni...
Men smak og behag selvsagt. Har hørt mange som sliter med å bli fortrolig til assistenten. :)
Jeg synes ikke assistenten blander brøddeigen godt nok. Det blir veldig tydelig når jeg baker etter Åpent bakeri-oppskrifter, som bruker hevedeig. Jeg får striper av hevedeigen i det ferdige brødet, uansett hvor lenge jeg elter.
Jeg har ikke sett på den "på ordentlig" enda, det må jeg selvsagt gjøre først. Det er i grunnen greit med en glatt bolle, det liker jeg med Kenwooden. Men det er bare så vidt den klarer min brøddeig på ca 2,5 kg (den er ganske grov). Tåler disse store brøddeiger?...
Og det er nesten bare brød jeg brukte Kenwooden til.
Jeg har Bosch, en 22 år gammel utgave av den Svanen viser fram. Brukes til brødbaking (4 grovbrød) og baking generellt. Har også snitte/rivesettet som brukes til riving/rasping av råe poteter til "kløbb" og maling av mandler etc..Maskinen er i ukentlig bruk fortsatt, er veldig fornøyd, det har aldri vært noe trøbbel med den.
Min ble levert med piskebolle i plast som brukes til pisking av egg og krem. Rive/snitteskivene monteres på denne slik at det blir seende ut som en foodprossessor og fungerer supert til rasping av store mengder rå potet. Min vanlige foodprossessor har ikke motorkapasitet til å takle dette...
Jeg har en slik (tror jeg? Min er flat) Bosch.
Er kjempe fornøyd. Den knar 3 kg mel pluss væske til fin brøddeig.
Kjøttverna har vel kverna 3-4 hele slakt tror jeg? Og er like god :hjerter:
Jeg (vi) fikk denne i bryllupspresang, og jeg bruker den masse! Den tar deig av 4 kg mel uten problemer. :jupp:
Men det er litt irriterende med den faste dingsen i midten av bollen ja. Jeg lar aldri deigen heve der, for det blir bare styr å få ut deigen igjen. Det vanskeliggjør rengjøringen også, men bortsett fra det er den super. :riktig:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.