Klart jeg kan bake det i dag, men må jeg da fryse det? :confused:
Eller kan jeg legge det i plast evt noe annet og la det stå på benken til mandag morgen?
(Pynter og fyller det på mandags morgen.)
Skal også bake ei sjokoladekake (tenkte å ta det i morra etter en bursdag vi skal i) men med 3 barn hvor den ene er baby, går tida både fort og er vanskelig å planlegge! :nemlig:
Jeg ville glatt bakt i dag og latt det ligge på benk eller i kjøleskap (?) til mandag. Ev. går det an å dele det når det er ferdigstekt og så fryse, slik at det er enkelt å pynte det på mandag. Men jeg heller mest mot det første. Det eneste som kan skje er at det kan bli tørt, tenker jeg, men det skal vel sikkert dynkes og pyntes?
Når jeg baker to dager før den skal spises pleier jeg å dele den, dynke hver del og legge alt med plast over til dagen etter. Fyller og pynter alltid dagen før det skal spises, synes bløtkake blir best sånn.
Jeg har laget en lignende tråd et sted og fikk damed meg at det aller beste er å fylle dagen før. Så jeg hadde glatt bakt i dag, dynket og fylt i morgen, og så hadde jeg pisket krem og hatt det på mandags morgen!
Signerer denne! Det klarer seg helt fint til mandag, det gjør jo ikke om det blir litt tørt, for det skal jo dynkes. Men jeg tror jeg hadde venta med dynking til du skal fylle det.