Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva gjør dere med maten som er igjen etter festen?

#1

ullmor sa for siden:

Småspiser det som er igjen, gir det til bikkja, fryser det ned eller hva?

Det er lett å småspise det som er igjen, men ikke særlig smart mtp at jeg ikke trenger å legge på meg. På den andre siden liker jeg ikke å kaste mat og det som en gang er fryst ned skal ikke fryses på ny. Hva gjør man med sånt, da?


#2

Susse sa for siden:

Fryser ned med en gang. Vet så alt for godt at vi blir gående å beite i skapet om jeg ikke gjør det.
Har nå både spekemat og bløtkake i fryseboksen.


#3

Millen sa for siden:

Fryser ned, har eventuelt restemiddag en til to dager senere.


#4

ullmor sa for siden:

Å fryser ned er uaktuelt siden det har vært fryst før.


#5

Barbarella sa for siden:

Vi spiser det vi vil ha, og kaster resten.


#6

Left sa for siden:

Da spiser du det dagen etter.


#7

Tinka sa for siden:

Hvis det er mye mat, så pleier jeg å invitere på restekalas for å bli kvitt maten.


#8

Bluen sa for siden:

Jeg har fryst ned sjokolade- og rullekake, men den halve bløtkaka kaster vi nok. (Vi har veldig liten fryser.) Mat ble det veldig lite til overs av, det var godt beregnet. :stolt:


#9

Kula sa for siden:

Kaker tar jeg alltid med på jobben. Der blir de borte utrolig kjapt. Restemat spiser vi av dagen etter, og resten er jeg redd går i søppla.


#10

tiddelibom sa for siden:

Går det an å fryse bløtkake, altså? Ny kunnskap for meg i dag.

Vi har noe rester i fryseren, noe i kjøleskapet, noe er kastet, og kakeresten er tatt med på jobb:)


#11

shute sa for siden:

Har restefest og/eller sender med gjestene mat hjem.


#12

tinkadott sa for siden:

Hm, har igjen en 1/2 bløtkake. Kanskje den kan fryses ja? :gruble:


#13

Bluen sa for siden:

Den kan visst fryses, ja, men jeg må innrømme at jeg ikke synes det blir helt det samme etter tining.


#14

Retz sa for siden:

Igjen? :nam:


#15

Smakfull sa for siden:

Hadde det som frokost i dag :) Nå ble det bare et kakestykke igjen ;) Men stekt grillpølse og egg til frokost.. Herlig.


#16

iBam sa for siden:

Her var det så mye igjen at vi ble nødt til å invitere på ny grillings allerede imorgen, hehe


#17

GinaK sa for siden:

Kan man fryse spekemat altså?
Det ble visst igjen en god del hos oss da det er vanskelig å beregne pga mange barn... evt. hvor lenge holder spekemat seg i påleggsbokser i kjøleskapet, tro? :confused:


#18

Ole Brumm sa for siden:

Spekemat holder seg ganske lenge (og her synder jeg og fryser flere ganger også, dog gjeldere det bare familieprodusert spekemat).

Vi skal ha restemiddag i dag, av grillmaten som ikke ble spist i går. Kaker fryser vi evt. men mannen vil helst at jeg lar det stå så han kan spise restene. Kaster ikke fult spiselig mat om det er såpass mye at vi ikke klarer spise selv eller kan fryses, så er det vel mulig å invitere noen på restelag.


#19

Kanina sa for siden:

Vi har bursdagsbarn i dag, så bløtkaka spiser vi av med god samvittighet ( i tillegg til muffinsens som bursdagsfrøkna også bestilte.. :flau: ). Men resten kaster vi nok, for den holder seg ikke noe lengre enn i dag.

Grillmaten er lunsj i dag. :D


#20

Angelique sa for siden:

Vi er så mange her hjemme, at det spises opp.


#21

Ru sa for siden:

Man lager klart en haug til å ta med til lunsj, og glemmer det igjen på kjøkkenet hjemme. Har jeg hørt.
:mumle:

Spekematen går i frysen, det skal jeg fråtse i i september.


#22

Karamell sa for siden:

Vi hadde gjester til f rokost i går, så restene har blitt kveldsmat i går og frokost + lunsj i dag. Etterhvert kastes vel resten. Dvs laksene (det som ikke er oppskåret allerede av røket og gravet) gikk i fryseren. Ingen kaker, kun noen muffins igjen som ungene knerter i dag.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.