Småspiser det som er igjen, gir det til bikkja, fryser det ned eller hva?
Det er lett å småspise det som er igjen, men ikke særlig smart mtp at jeg ikke trenger å legge på meg. På den andre siden liker jeg ikke å kaste mat og det som en gang er fryst ned skal ikke fryses på ny. Hva gjør man med sånt, da?
Jeg har fryst ned sjokolade- og rullekake, men den halve bløtkaka kaster vi nok. (Vi har veldig liten fryser.) Mat ble det veldig lite til overs av, det var godt beregnet. :stolt:
Kan man fryse spekemat altså?
Det ble visst igjen en god del hos oss da det er vanskelig å beregne pga mange barn... evt. hvor lenge holder spekemat seg i påleggsbokser i kjøleskapet, tro? :confused:
Spekemat holder seg ganske lenge (og her synder jeg og fryser flere ganger også, dog gjeldere det bare familieprodusert spekemat).
Vi skal ha restemiddag i dag, av grillmaten som ikke ble spist i går. Kaker fryser vi evt. men mannen vil helst at jeg lar det stå så han kan spise restene. Kaster ikke fult spiselig mat om det er såpass mye at vi ikke klarer spise selv eller kan fryses, så er det vel mulig å invitere noen på restelag.
Vi har bursdagsbarn i dag, så bløtkaka spiser vi av med god samvittighet ( i tillegg til muffinsens som bursdagsfrøkna også bestilte.. :flau: ). Men resten kaster vi nok, for den holder seg ikke noe lengre enn i dag.
Vi hadde gjester til f rokost i går, så restene har blitt kveldsmat i går og frokost + lunsj i dag. Etterhvert kastes vel resten. Dvs laksene (det som ikke er oppskåret allerede av røket og gravet) gikk i fryseren. Ingen kaker, kun noen muffins igjen som ungene knerter i dag.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.