Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Eggehvitene da?

#1

Interference sa for siden:

Ja, jeg måtte bake gullkake i går etter at Iset la ut oppskrift. Men nå sitter jeg da igjen med en haug med eggehviter. Hva bruker jeg dem til?
Ikke si sølvkake da. :knegg:
Og nei, ikke pavlova.
Noen gode ideer? :blafre:


#2

ullmor sa for siden:

Meget luftig eggerøre?
Pikekyss!


#3

Bomull sa for siden:

Verdens beste jordbærdrøm :jupo:


#4

Teflona sa for siden:

Du kan bruke dem til ansiktsmaske. :knegg: (veldig mett på alt som heter kake, spesielt pavlova)


#5

Interference sa for siden:

Hva er det?

@Teflona: Sånn uten noe annet i?


#6

Teflona sa for siden:

Ja, bare rører de litt lett sammen og klæsjer det på (har jeg sett på TV...)


#7

Dixie Diner sa for siden:

Jeg skulle liksom si sølvkake jeg nå. :knegg:


#8

Tallulah sa for siden:

Jeg tenkte jeg skulle lage noen småkjeks som jeg smakte i et barneselskap for en tid tilbake, og spurte om noen kjente til her inne. Nå husker jeg selvsagt ikke hva de het lenger, men de besto av butterdeig og sånn pikekyssaktig. Noen greide å finne oppskriften.


#9

Ole Brumm sa for siden:

Hva med å lage en nøttebunn for å ha i fryseren.
Kan fint brukes som bunn til f.eks iskake ved en senere anledning.


#10

daffy sa for siden:

Fiskegrateng.



#12

Che sa for siden:

pikekyss med nøtter og sjokolade. De kan nok fryses vil jeg tro.


#13

kisha sa for siden:

Kransekake!


#14

Blåbær sa for siden:

Jah, fiskegrateng/pølsegrateng. Lag masse og frys ned. :nemlig:


#15

tiddelibom sa for siden:

Eller stek dem og spis, sånn som Jan Thomas gjør?


#16

C3PO sa for siden:

Marengs eller sjokolademousse


#17

Bomull sa for siden:

En variant "rullekake" ...eller brettekake om du vil, med marengsbunn ispedd vanilje (en bruker pulveret fra vaniljesaus til koking), som man smører med krem og denger med friske jordbær før man bretter det sammen og serverer. Helt nydelig!! Kan sende deg oppskrift om du vil! ;)


#18

Interference sa for siden:

Absalone: Jatakk det vil jeg gjerne ha. Det hørtes knallgodt ut.

Glitter: Takk for oppskrift, de var knallgode! :D

Tusen takk for gode innspill alle sammen. Det var mye her jeg skal ta med til neste gang jeg trenger å bruke opp eggehviter. Noe som blir i helgen tenker jeg. :knegg:


#19

Teflona sa for siden:

Det gjør han etter at han har brukt dem som ansiktsmaske.


#20

Interference sa for siden:

Æsj! :skremt:


#21

Brutus_ sa for siden:

Jan Thomas drikker vel eggehviten rå? Det sies ihverfall så, jeg innbiller meg at han får dem sprøytet inn både her og der. Båtåks er oppskrytt..


#22

Bomull sa for siden:

Inter; har sendt deg en PM ;)


#23

Harriet Vane sa for siden:

Min bestemor var storprodusent av kransekake og hun frøs ned både hviter og eggeplommer, alt ettersom.


#24

Tallulah sa for siden:

Jeg endte med å ikke følge mitt eget tips om jitterbuggere, men jeg lagde sjokoladepikekyss som ble aldeles nydelige. Jeg bare rørte litt kakaopulver ut i melisen, og de fikk en fyldig sjokoladesmak. De holder seg i rundt tre måneder i kakeboks.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.