Ine sa for siden:
Har sikkert smakt det, men klarer ikke å huske smaken, men er mozarella bedre enn Norvegia på typisk hjemmelagd pizza?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Spør om alt mulig du lurer på - kanskje er det noen som kan svare.
Ine sa for siden:
Har sikkert smakt det, men klarer ikke å huske smaken, men er mozarella bedre enn Norvegia på typisk hjemmelagd pizza?
Fibi sa for siden:
Jeg bruker en pakke tine pizzaost (den med fire oster), og en pakke revet mozzarella. :nam:
Floksa sa for siden:
Ja, blande er best!!
:skal lage pizza nhå!:
Ine sa for siden:
Hvis jeg lager halve med norvegia og halve med mozarella; kjenner man forskjell godt da?
Toffskij sa for siden:
Fersk mozzarella er det besteste. :nam:
Mrs. Longbottom sa for siden:
Det skulle jeg mene, i all den tid Norvegia smaker hoppetau.
Niobe sa for siden:
Ekte, fersk mozzarella er best. Ligner jo overhodet ikke på den tørre, norske.
Enhjørning sa for siden:
Jah ... :love:
Dixie Diner sa for siden:
Jeg vil si ja og nei. Jeg foretrekker faktisk Norvegia eller helst den 4 oster-blandingen på tykk, harry kjøttdeigpizza, mens fersk mozarella er best på tynn, italiensk pizza med lite fyll.
Sola sa for siden:
Jeg liker å blande ostene, Jarlsberg må også med.
Harriet Vane sa for siden:
Helt enig med Iset.Floksa sa for siden:
Det gjør vondt langt inn i sjela å innrømme, men jeg bruker pizzatopping ( altså jukseost) blandet med mozarella.
Dixie Diner sa for siden:
Pizzatopping (jukseost) er helt jævlig. Ei venninne kjøpte med seg en stor slik pose da vi skulle ha hjemmelaget pizza her sist helg. Jeg brukte den, men det ødela pizzaen syntes jeg. Resten av osten, ca. 1/2 kg, gikk rett i bosset. Tidligere gikk den i nøden, men nå klarer jeg den ikke. Den har vel omtrent de samme smelteegenskapene som mozarella, den ligner i konsistensen, men smaken er grøsselig. Smaker smøraktig, på en merkelig måte.
Harriet Vane sa for siden:
Pizzatopping er djevelens verk.
Appelsin sa for siden:
Jeg er veldig glad i mozarella.
Men ofte, hvis vi har kjøpt fersk mozarella, ender vi opp med Norwegia allikevel fordi noen er fryktelig glad i mozarella, tomat og basilikum :flau:
Turban Smukk sa for siden:
Enig!
Enig!
Enig!!
:knegg:
Jeg bruker gjerne Jarlsberg på harrypizza (men min harrypizza har ikke så tykk bunn da, det blir for mye deig for meg). Sånn pizzatopping, er ikke det såkalt "analog ost"? Altså ikke ost i det hele tatt, men noe annet ekkelt? Grøss.
Floksa sa for siden:
Jupp, pizzatopping er bare juks og fanteri, er laget av planteproteiner.
Det er fy og skam å bruke det, men vi synes altså at det smaker best til pizza, særlig blandet med mozarella :sparke:
Men egentlig er jeg enig med Mim..
Dixie Diner sa for siden:
Hvis man liker det så for all del. Sjokolade og cola er ikke akkurat det sunneste, men jeg holder meg ikke konsekvent unna det fordetom. :knegg: (Jeg bare skjønner ikke at man liker det fremfor ekte ost, eller at man spiser margarin fremfor smør og sånne ting, men man er jo forskjellige).
Turban Smukk sa for siden:
Jepp. Hvis man liker det er det jo greit.
HSJ73 sa for siden:
Jeg synes osteblandingen Finello mozzarella og cheddar er veldig god på pizza. Tror det skal være ordentlig ost. Men enig med mange her, fersk mozzarella er det aller beste.
Enhjørning sa for siden:
Ja, når jeg tenker ettre, så r jeg faktisk enig med deg.
Enhjørning sa for siden:
Og amen!
løve70 sa for siden:
Uheldigvis inneholder det allikevel melkeprodukter. Jeg hadde håpet det kunne brukes av de som ikke tåler melk... Ellers enig med Mim og Iset i at det er djevelens verk. Det smaker høgg:( kjøpte det engang før jeg var klar over at det ikke var ordentlig ost. Altfor salt og vond smak.
Ellers synes jeg fersk mozarella er veldig godt på pizza, men en blanding av mozarella og Norvegia er heller ikke feil;)
Kiwi sa for siden:
Elsker mozarella på pizza :) Men bruker den ferske varianten mest på italiensk pizza, og bare mindre på amerikansk pizza med karbonadedeig. Den faste mozarellaen som kan raspes, som Norvegia, bruker jeg lite.
Synes mozarella gir veldig god smak til pizzaen. :nikker:
Enhjørning sa for siden:
Vi pleide å like pizzaen på Dollys, og ble drfor veldig skuffet da vi spiste på Dollys etter en festivalhelg for noen år siden.
Den var salt og ellers smakløs og temmelig ekkel, og vi skjønte ikke hva som hadde gått galt.
Helt til vi leste avisen noen uker senere:
De hadde gått fra ordentlig ost til pizzatopping.
Aldri mer Dollys.
Niobe sa for siden:
Ja, det var veldig skuffende. De hadde god ost før.
Erica sa for siden:
Når vi lager tynn italiensk pizza bruker vi fersk mozarellaost, slike i poser. De koster litt, men det er sååå godt syns jeg.
Dixie Diner sa for siden:
Rema har begynt å selge poser med fersk mozarella til 12,- koner. Skikkelig, fersk, god mozarella.
Appelsin sa for siden:
Jeg vet :hyper: - det er fantastisk!
Rillasni sa for siden:
Jeg foretrekker også å blande, men som Iset liker jeg også kun mozarella på tynne, italienske pizzaer.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.