Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gjest som spiser lavkarbo, småsnacks

#1

emma71 sa for siden:

I morgen ettermiddag får vi besøk av faren min, som så vidt jeg vet spiser lavkarbo. Middag skulle han spise før han kom, men jeg må ha noe enkelt å tilby utpå kvelden, type "spise med fingrene-mat".
Jeg er ikke særlig inn i hva som er "godkjent" lavkarbomat, men har tenkt på nøtter (cashew, macadamia, mandler?) og litt spekemat (hvitløksspekepølse, baconspekepølse, spekeskinke/Strandaskinke e.l) og osteterninger (jarlsberg, evt. manchego). Kan jeg ha melon til? Paprika, cherrytomater?
Eller er jeg på helt feil spor?


#2

Magica sa for siden:

Du er helt på rett spor!


#3

Siwa sa for siden:

Du kan servere alt dette og paprika og cherrytomater .. Litt usikker ang melon ..

Du får kjøpt en pose i snackshylla fra nøttefabrikken som er blå, og den inneholder alle de nøttene du tenkter å servere pluss en nøttetype til, og den er fantastisk god, og han kan spise den :jupp:


#4

Señora sa for siden:

Du er på rett spor ja, jeg spiser ikke melon, men alt det andre ser fint ut.


#5

emma71 sa for siden:

Takk for svar!
Så kjekt med ferdig nøttepose, da leter jeg etter den. Men ikke melon da eller? Noe annet som kan passe sammen med spekematen?


#6

Dixie Diner sa for siden:

Eggerøre er jo godt til spekemat, dog er det jo ikke fingermat da, sånn sett. Men hva med djevleegg? Det er knallgodt og ypperlig tapas/fingermat. Du kan ha oppi akkurat hva du vil.
Melon er fullt av karber, tviler på at han spiser det, men noen spiser jo litt frukt. Det kommer an på hvilken filosofi han følger, hvor striks han er.



#8

emma71 sa for siden:

Da spiser han kanskje ikke melon, nei. Eller, i sommer spiste han jordbær så kanskje han ikke er så veldig striks. :vetikke: Jaja, da kan han bare droppe melonen så spiser vi andre det.
Har ikke så veldig god tid til verken handling eller matlaging, så baking utgår, men takk for foccacia-tips til evt. en annen gang, Iset. :) Eggerøre er ikke så veldig fingervennlig nei, kanskje de andre eggene hadde vært noe? De så veldig gode ut!



#10

emma71 sa for siden:

Nå var jeg spent på hva du ville bidra med altså. :humre: Du har vel kanskje snappet opp noen triks de siste ukene?


#11

sindrome sa for siden:

Jeg skjønte ingenting, basically, men så skjønte jeg hvem du refererte til. Ingenting av det du sa i HI var gjenkjennelig på noe plan. Men så skjønte jeg hvem som skulle komme på besøk, da gikk det opp et lys.

Tips fra syden er at baconcrisp er snacks for lavkarbo-folk.


#12

emma71 sa for siden:

:humre: Nei, det er ikke så greit med to fedre bestandig. Baconcrisp er notert, kanskje det bare blir nøtter og crisp hvis tiden blir alt for knapp. :nemlig:


#13

sindrome sa for siden:

Min reaksjon var: HÆH? :eek:


#14

emma71 sa for siden:

:humre: Du hadde liksom ikke fått med deg at svigerfaren din var på lavkarbokjøret?


#15

sindrome sa for siden:

Nei, det var en overraskelse kan du si!


#16

Hulda sa for siden:

Litt jordbær kan man spise på lavkarbo, og mer av bringebær.
Godt med krem og bær, for eksempel.

Krem søtet med splenda eller sukrin da, ikke sukker.
Eller uten noe.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.