Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pent biffbestikk - finnes det?

#1

Che sa for siden:

Ja, det lurer jeg på.


#2

Malama sa for siden:

Det finnes biffbestikk i ramona fra Hardanger bestikk, dersom du regner den stilen for pent?


#3

Che sa for siden:

Nja...kanskje jeg heller skal si at jeg ønsker meg stilige?

Vi har nå noen helt vanlige med sort skaft. Sikkert kjøpt for 198 for 8 av kniv og gaffel eller stilen der. (mannen hadde de før vi møttes)


#4

Karamell sa for siden:

Det er ihvertfall finere med Ramona sitt enn sånn med treskaft eller sånne svarte som selges på typ Rema og slikt. Synes jeg. Vi har ikke biffbestikk lenger. Det føles litt 90-talls eller noe ... ?


#5

løve70 sa for siden:

Jeg har biffbestikk fra Menu som ihvertfall jeg synes er stilig. Tror det enda er i salg.


#6

Syrin sa for siden:

Vi har det fra Ramona. Det er er nøytralt og "kjedelig", men absolutt pent nok, og eg er veldig fornøgd med det. God kvalitet, og gode knivar.


#7

Malama sa for siden:

Tja, jeg synes ikke en god kniv til biff (og en del grillmat) er avleggs, det er jo rett og slett bare praktisk?

Men vi har bare den sorten med treskaft, ønsker oss noe penere. Vi har carina fra hb, og synes det er dumt det ikke finnes biffkniver til det...


#8

Che sa for siden:

Vi spiser så godt om aldri biff - men er glad i å bruke dem uansett.



#10

Albertine sa for siden:

Biffbestikk er en contradiction in terms. Biff skal være så mør at du kan skjære den med gaffel, ergo er det fullstendig unødvendig å ha et spesielt skarpt bestikk til det formål. Andre seige kjøttstykker derimot, trenger skikkelig verktøy, men hvorfor spise sånne seige skosåler? :vetikke:


#11

Che sa for siden:

jeg bruker det til det meste jeg skal skjære opp jeg. Spaghetti (om jeg ikke bruker saks), pannekaker - hva som helst. Det er ikke snakk om at jeg ikke KAN bruke vanlig kniv, men jeg foretrekker biffkniver. stuck in the Eighties



#13

Erica sa for siden:

Ramona fra Hardangerbestikk er veldig likt Carina, da.


#14

Che sa for siden:

Ja, det var fint.


#15

Nessie sa for siden:

Vi har ett som ligner dette, men bruker det sjelden.


#16

Robyn sa for siden:

Jeg foretrekker stålbestikk av den enkle grunn at jeg putter alt i oppvaskmaskinen.

Vi har dette fra Jernia på campingen og syns det er et ok bestikk, ikke så alt for dyrt heller. 399,- for kniv og gaffel til 6.

Ellers har Hardanger biffbestikk i flere design og Rosendahl har også biffbestikk. Men det blir nok en anelse dyrere evt. (Og så finnes sikkert en bråte jeg ikke vet om.)


#17

Bayone sa for siden:

Det har jeg også, det er kjempestilig. Fikk det i julegave fra jobben ett år. Men det er veldig skarp kniv så man bør være forsiktig når man skal skjære av ringen rundt toppen av vinflasken har jeg hørt :sparke:


#18

Malama sa for siden:

I know, men det er kantete.
Måtte hatt egne gafler også da, ikke ramona kniv til carina gaffel. Ikke likt nok.
Men de vanlige knivene er jo også gode da altså.


#19

Dronningen sa for siden:

Vi har hardangerbestikk - Nora - og fikk biffniver til bryllupet. Bruker de vanlige gaflene. Den gang da - i 2003 - så likte jeg Nora godt. I dag er det greit nok, og enkelt å ha i oppvaskmaskinen. Hadde jeg valgt i dag hadde det nok blitt en mer gammeldags en i formen.

Sånn ser andre ting ut:



#21

Pelle sa for siden:

Kniver fra Languiole. Sklir gjennom kjøttet som om det var smør.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.