Vi blir ca. 50 mennesker og brownies skal serveres som dessert sammen med vaniljeis. Trenger altså 50 ganske rause "biter". Hvor mange slike får jeg fra en form?
Jeg skal bake dette på skolekjøkkenet på formiddagen fredag, og kakene blir da stående frem til de skal spises rundt 21 på kvelden. Hvordan oppbevarer jeg dem best? Tar jeg dem ut av formen? Venter med å skjære opp?
Håper på gjennomføringstips, orker ikke å være ansvarlig for middelmådige sjokoladeskalker.
Det står i oppskriften at den er til 20 personer. Men jeg tror egentlig det holder å doble hvis det skal være is til også.
Jeg har bakt denne mange ganger og jeg tror jeg ville satset på å doble oppskriften og steke den i stor langpanne (altså den typen som fyller hele stekeovnen). Jeg kan ikke garantere at det vil stemme med steketiden og den nøyaktige størrelsen på formen, men det burde gå helt fint hvis du følger litt med på slutten. :) Evt. ville jeg bakt 3 stk enkeltvis i liten langpanne.
Det er en kjempegod kake. :)
Jeg ville oppbevart den i formen og delt den opp rett før servering, men det er ingen krise å dele den opp på forhånd heller.
Virker skummelt å eksperimentere, jeg har ikke tid til å prøvebake før fredag. Tror jeg satser på å bruke liten langpanne og følger oppskriften til punkt og prikke!
Vil ha rause stykker, så jeg satser på å bake tre stk (kanskje fire?).