Candy Darling sa for siden:
:Peace:
Noen som har et kjapt alternativ til pose, nå mens grytekjøttet står og surrer likevel? Med ingredienser som ikke medfører butikktur (for dét er jo lett for dere å vite :fnise: ) eller store kokkeevner? :blånn:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Candy Darling sa for siden:
:Peace:
Noen som har et kjapt alternativ til pose, nå mens grytekjøttet står og surrer likevel? Med ingredienser som ikke medfører butikktur (for dét er jo lett for dere å vite :fnise: ) eller store kokkeevner? :blånn:
Martis sa for siden:
Brun saus?
Smelt 3 ss margarin og rør inn ca 3 ss mel til en jevning. Dette spes med kraft, enten fra kjøttet eller med buljong/fond. Krydres med pepper/salt evt annet krydder.
Candy Darling sa for siden:
2/11, der klarte jeg å svi siste porsjon av kjøttet mens jeg postet dette. Hvor dårlig kokk ER jeg egentlig? :gaah:
Candy Darling sa for siden:
Takk, Martis, men jeg hadde egentlig tenkt en slags gryterett av noe slag. :ensporet:
Martis sa for siden:
Ha kjøttet oppi sausen??
Lag saus av en boks med hermetiske tomater pluss litt tomatpure.. Og la kjøttet koke i sausen. Krydre med basilikum, timian, provance eller rosmarin.
Stroganoff: Fløte/melk/rømme og tomatpure.
Håper det gikk bra med kjøttet ;)
Harriet Vane sa for siden:
ha i en løk i skiver, litt hakket hvitløk, kanskje litt sopp i kvartbiter om du har. Ha oppi en neve hvetemel sammen med det brunete kjøttet, rør rundt så melet fordeler seg, ha i litt rødvin/portvin, litt vann eller kraft, litt fløte, kanskje litt negro for farge, salt og pepper, laurbærblad. Server med poteter/potetmos og grønnsaker.
Candy Darling sa for siden:
Takk for inspirasjonen! Det ble en variant, siden jeg ikke hadde så mye tilgjengelig, men det ble ... OK, i hvert fall. Man må jo trene seg, ikke sant? :blafre:
Men jeg tar gjerne flere tips for senere også.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.