Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mens vi snakker om Toro ...

#1

Candy Darling sa for siden:

:Peace:

Noen som har et kjapt alternativ til pose, nå mens grytekjøttet står og surrer likevel? Med ingredienser som ikke medfører butikktur (for dét er jo lett for dere å vite :fnise: ) eller store kokkeevner? :blånn:


#2

Martis sa for siden:

Brun saus?

Smelt 3 ss margarin og rør inn ca 3 ss mel til en jevning. Dette spes med kraft, enten fra kjøttet eller med buljong/fond. Krydres med pepper/salt evt annet krydder.


#3

Candy Darling sa for siden:

2/11, der klarte jeg å svi siste porsjon av kjøttet mens jeg postet dette. Hvor dårlig kokk ER jeg egentlig? :gaah:


#4

Candy Darling sa for siden:

Takk, Martis, men jeg hadde egentlig tenkt en slags gryterett av noe slag. :ensporet:


#5

Martis sa for siden:

Ha kjøttet oppi sausen??

Lag saus av en boks med hermetiske tomater pluss litt tomatpure.. Og la kjøttet koke i sausen. Krydre med basilikum, timian, provance eller rosmarin.

Stroganoff: Fløte/melk/rømme og tomatpure.

Håper det gikk bra med kjøttet ;)


#6

Harriet Vane sa for siden:

ha i en løk i skiver, litt hakket hvitløk, kanskje litt sopp i kvartbiter om du har. Ha oppi en neve hvetemel sammen med det brunete kjøttet, rør rundt så melet fordeler seg, ha i litt rødvin/portvin, litt vann eller kraft, litt fløte, kanskje litt negro for farge, salt og pepper, laurbærblad. Server med poteter/potetmos og grønnsaker.


#7

Candy Darling sa for siden:

Takk for inspirasjonen! Det ble en variant, siden jeg ikke hadde så mye tilgjengelig, men det ble ... OK, i hvert fall. Man må jo trene seg, ikke sant? :blafre:

Men jeg tar gjerne flere tips for senere også.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.