Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Flinke barnehagefotografer i Oslo-området?

#1

Molly sa for siden:

Finnes det? Noen som tar litt mer spesielle bilder enn de vanlige oppstilte? Som klarer å få frem smilet og glimtet i øyet på barna?


#2

Tallulah sa for siden:

Ja! Hun vi brukte i fjor, og har bukt igjen i år. Hun tok bilder av ungene under lek, ute. Ble veldig fine bilder. 'tøyeblikk, så skal jeg finne kontaktinfoen hennes.


#3

Tallulah sa for siden:

Sånn, se prikk!


#4

Molly sa for siden:

Supert! Takk! :D


#5

emma71 sa for siden:

Vi fikk fantastiske barnehagebilder i fjor, og heldigvis har barnehagen brukt samme fotograf i år. Her er siden hennes: www.fixdal.no/
Det eneste vi var litt misfornøyd med var at bildene ble veldig forsinket, men samtidig fikk vi da rabatt på cden.


#6

Molly sa for siden:

Fixdal har jeg forsøkt å kontakte, men hun svarer ikke på telefon og ringer ikke tilbake når jeg legger igjen melding på svareren. :(


#7

emma71 sa for siden:

Det var dårlig! Synd, for hun er virkelig flink, veldig god kontakt med barna. Vi fikk beskjed om at de hadde måttet snakke med sønnen vår for han var så betatt av henne at han nesten ikke lot henne være i fred så hun fikk tatt bilder av andre enn han. :humre:
Vi fikk til slutt en liten bok med 6-7 bilder i, samt en cd med 90 bilder på, høyoppløselige og uten vannmerke slik at vi kan forstørre og gjøre hva vi vil med dem. Tror det kostet ca. 600 kr.


#8

Molly sa for siden:

Jeg har sett flere av arbeidene hennes, og jeg synes det er helt herlig - og billig. Så jeg er egentlig ganske trist og lei for at hun ikke responderer når jeg tar kontakt. Men jeg har forsøkt flere ganger og det samme har barnehagen, så nå har jeg gitt opp.


#9

Molly sa for siden:

Jeg fikk tak i hun du anbefalte, Glitter, og hun sender meg brosjyre! :D


#10

Tallulah sa for siden:

Så bra Molly! Vi har vært utrolig fornøyde. Nå venter vi i spenning på bildene fra i år.


#11

Maverick sa for siden:

Bildene jeg så fra Glitter i fjor var helt fantastiske, ja. :reklamerer:


#12

Molly sa for siden:

Å, jeg er spent nå! Håper det ordner seg, for barnehagebildene har vært kjiiiiipe de siste årene.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.