Grilling i ettermiddag, har kjøpt inn laks, som begge ungane likar. Eg har tenkt å grille dei i foliepakke (det blir mykje folk og stor fellesgrill, så greit å ha det litt "ordna").
Forslag til marinering eller krydder på laksen? Ungane mine er ikkje glad i chili, ingefær og andre sterke greier. Er det mulig med soyasaus i slike pakkar?
Vurderer også tacopulver - har brukt dette til steikt laks på panne.
Ting med sukker i, som soyasaus, svir seg lett. Olivenolje, estragon, bittelitt salt, bittelitt pepper og hvitløk (evt. hvitløksmør) faller i smak her. Serverer med remoulade og tzatziki.
Takk! Eg trur eg går for United sitt forslag, for det andre er det gluten i :)
(eg kan lage eigen glutenfri teryakisaus sjølv, men det gidd eg ikkje nå )
Trur faktisk eg lagar ein taco-variant også.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.