Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Reisen til julestjernen - hvor gammel?

#1

Olifant sa for siden:

Hvor gamle bør barna være før de har glede av Reisen til julestjernen på teater? Jeg har så gode juleminner forbundet med den fra da jeg var liten og kunne gjerne tenkt meg å ta med poden i år, men jeg klarer ikke å huske hvor gammel jeg selv var da jeg synes det var stas og er litt usikker på om det er stas for ham nå.


#2

Tjorven sa for siden:

Det kommer jo veldig an på ungen.

Snuppa sitter veldig stille og rolig når vi går på teater, og hun er veldig fokusert. MEN; hun er også lettskremt, så derfor er vi litt påpasselige med hva vi tar henne med på. Det er jo et par litt skremmende sekvenser i Reisen til julestjernen. Men mest av alt er det jo gøy.

Sannsynligvis vil det være greit å ta med et 06-barn i år, særlig hvis han er født på starten av året.


#3

Dixie Diner sa for siden:

Individuelt ja. Jeg har en seksåring som er så langt fra lettskremt som det er mulig å komme, jeg tror jeg kunne vist henne The Ring uten at hun hadde reagert. :knegg: (Noe jeg ikke gjør, selvsagt, men hun ser filmer som den nye Alice in wonderland, Corpse bride osv). Men hun har ikke sett denne enda, det skal hun i år. Tror hun hadde likt den. Hun har nylig begynt å interessere seg for "ordentlige" filmer, så nå tråler vi gjennom klassikere i helgene, feks. Mio min Mio, E.T osv.


#4

Flubby sa for siden:

Jeg hadde en 3-åring som storkoste seg på den filmen, men hun har aldri vært spesielt lettskremt heller da :)


#5

Olifant sa for siden:

Han blir 4 til høsten. Han er nok ganske tøff og mye er gjort hvis han er godt forberedt og har et trygt fang å krype opp på hvis det blir skummelt. Jeg var skeptisk til om han ville kose seg på hakkebakkeskogen da han var 2 år og 3 mnd men da satt han som et tent lys gjennom hele forestillingen og snakket om ikke annet i månedsvis etterpå. Jeg tror vi prøver oss. :nikker:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.