Fibi sa for siden:
Jeg tror jeg er det. :nemlig: Caj-P grillolje med hvitløk. En tykk, orange, deilig sak. :love:
Fantastisk til biff og kylling. Har akkurat tømt en flaske, og må kjøpe ny i morgen den dag. :nemlig:
(Jeg har flaskeversjonen.)
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Fibi sa for siden:
Jeg tror jeg er det. :nemlig: Caj-P grillolje med hvitløk. En tykk, orange, deilig sak. :love:
Fantastisk til biff og kylling. Har akkurat tømt en flaske, og må kjøpe ny i morgen den dag. :nemlig:
(Jeg har flaskeversjonen.)
Dixie Diner sa for siden:
Det er den jeg også alltid bruker, den er fantastisk. I 30-årsdagen min hadde jeg marinert både kylling og biff i den, det ble helt sinnssykt godt. Jeg eeeelsker den!!
Mex sa for siden:
Den er utrolig god ja!
Det som er spesielt godt er å skjære opp poteter i tynne strimler, marinere dem og så steke dem i ovnen ... mmmmm...
Gardenia sa for siden:
mmm , høres godt ut ! :p Hvor får man kjøpt herligheten ?
Mrs. Longbottom sa for siden:
Jeg er så skeptisk til sånne ferdiggreier, hva inneholder den?
Dixie Diner sa for siden:
Lillebulla: sikkert masse dritt. Jeg vil ikke vite det. :knegg: Bruker den ikke hver dag uansett.
De selger den i så og si alle butikker, ligger i krydderavdelingen.
Albertine sa for siden:
Jeg tror ikke du kan forvente at følelsene dine blir gjengjeldt. :niks:
Mrs. Longbottom sa for siden:
Nei, jeg tror jeg holder meg til min hjemmelagede. Den er også veldig god, laget av soltørkede tomater, hvitløk, chili, krydder og olje, kjørt i blender.
Mei sa for siden:
Det hørtes godt ut! Har du lyst å spesifisere mer hva og hvor mye du har i? Kan den oppbevares i kjøleskapet over tid?
Mrs. Longbottom sa for siden:
Det går litt etter "Lillebullametoden", altså, så det blir litt sånn hiv oppi ditt og datt, men jeg pleier å lage en ganske stor porsjon og da har jeg vel en neve soltørkede tomater som jeg bløtlegger, 3-4 hvitløksfedd, en liten tørket chili, urter etter innfallsmetode, type rosmarin, oregano, persille og timian, pepper og ganske mye olje. Jeg kjører alt i bleder til sauskonsistens og har evnt i mer olje om det trengs. Så har jeg brukt å fryse den i isterningsformer og ta opp når jeg skal grille, de tiner på noen få minutter i romtemperatur. den holder seg nok en stund om du gjør som med pesto, passer på at den er dekket med et oljelag på toppen så det ikke kommer luft til. Om du bruker soltørkede tomater i olje istedenfor å bløtlegge i vann blir den og mere holdbar.
Mei sa for siden:
Den skal prøves. Vil tro den holder seg en stund i lukket beholder i kjøleskap, slik annen dressing gjør?
Mrs. Longbottom sa for siden:
Ja, absolutt.ItsOnlyMe sa for siden:
Hørtes godt ut!
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.