Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Haster! Ostekremen til R.O.O.M.-gulrotkaka!

#1

Salt sa for siden:

Kan den fryses? Det ble jo ALT for mye av den oppskriften!


#2

Ru sa for siden:

Jupp!
Men det skal jo være mye da- kremen er jo nesten det beste med hele kaken! :vilha:


#3

Salt sa for siden:

Joda, men jeg har nå kanskje 1 - 1,5 cm tykt lag, og har fremdeles masse igjen..

Men takk! :blomst:


#4

Ru sa for siden:

Du kan evt. sende resten til meg. :knegg:


#5

Salt sa for siden:

:knegg: Fant ut at jeg putta restene i en boks og tar med dit jeg skal i morgen. Så kan folk ta på mer om de ønsker det.


#6

Dixie Diner sa for siden:

Høø? Jeg bruker alltid hele kremen på kaka, og har ofte vurdert å lage enda mer. :knegg:
Det kjipeste som finnes er for lite ostekrem på ostekake (eller enda verre - baere melisglasur :skremt:), heller for mye enn for lite.


#7

Pingis sa for siden:

Mens jeg lager halv posjon glasur og synes det er rikelig. Skal jo være kake med glasur, ikke glasur med kake!


#8

Salt sa for siden:

:dulte:


#9

Hyacinth sa for siden:

Bruk alt!

Rester kan evt spises som det er, med skje, eller sammen med jordbær.


#10

Pasta sa for siden:

Det er akkurat passe mye krem.


#11

Tåtti sa for siden:

For mye, liksom. :hehehe:


#12

Fruktflua sa for siden:

Enig. Glasuren er jo nesten hele opplevelsen. Det kan ikke bli for mye glasur.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.