Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bør jeg bytte megler?

#1

Maybell sa for siden:

Hei
Jeg kommer fra en forholdsvis liten by der vi har fire meglerselskap å velge mellom. Jeg skal selge en leilighet som ligger i et attraktiv område i byen, der leilighetene normalt sett er lett å selge. Jeg har gått inn på en avtale med Postbanken Eiendom, der jeg tegnet kontrakt i slutten på mai. Da hadde de et innstikk i lokalavisen med en annonse. I tillegg har de annonsert på finn.no. Etter det har det vært to visninger. Den første kom like etter annonseringen i innstikket, og der kom det 8 på visning. Det ble ikke lagt inn bud da. Har også hatt en visning sist lørdag, uten annen annonsering enn på finn.no, og der kom det en på visning. Nå har jeg reagert på markedsføringen til Postbanken Eiendom, og har skrevet til dem og tilkjennegitt min misnøye med markedsføringen. Har fått beskjed om at de skal ha et nytt innstikk i lokalavisen i slutten av juni, og førstkommende mandag skal det være visning - igjen uten noen annen markedsføring enn det som er på finn.no. Hva har dere blitt og gjort i min situasjon? Er dette god nok innsats fra megler, eller er min misnøye berettiget?


#2

Ru sa for siden:

Du valgte vel selv hvor mye annonsering det skulle være da du inngikk avtalen; hva står det der?
Vi fikk velge mellom et par pakkeløsninger, og endte vel med et innrykk i lokalavis og ellers bare finn.no. Det holdt det.


#3

Fløyel sa for siden:

Annonseringen bør jo være i forbindelse med visningen. Og du kan jo spørre megleren hvordan de som har vært på visning har blitt fulgt opp? Og om h*n vet årsaken til at det ikke blir lagt inn bud. Å være kritisk mot melgeren har du din fulle rett til, men du må også se hvilken pakkeløsning du inngikk avtale om og hva denne innebærer.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.