Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

[Hage] Tips til fine blomsterkasser?

#1

Bomull sa for siden:

Noen som har tips til fine og ikke altfor dyre blomsterkasser? Tenker da på slike som henger langs rekkverket.

Du har jo de ever så klassiske med svart smijern, men jeg er litt njaaaaaa og vet ikke helt. Hva synes dere?

Vis meg gjerne noen alternativer også! :jupp:


#2

Olifant sa for siden:

Henger meg på denne. Jeg er heller ikke så glad i de helt tradisjonelle. Kunne kanskje tenke meg noe i sink.


#3

Bomull sa for siden:

Ingen altså?

Jeg har på et par hus sett disse, også med smijern, men langt finere enn de med "kruseduller" og dill. Aldri sett i butikk, noen som vet hvor det er å få tak i og evt. hva det koster?


#4

Tallulah sa for siden:

Jeg syns ikke det finnes noen fine blomsterkasser. :niks: IKEA har det beste alternativet, i sink.


#5

Ru sa for siden:

Vi har noen avrundede greier, fra Plantasjen. Skrues rett opp, uten fester. Finner de ikke på Plantasjen sine sider, dog.


#6

Bomull sa for siden:

Nei, jeg er sånn sett enig deg, egentlig serru ... Jeg er veldig i tvil, samtidig som jeg tror det vil bli veldig fint der jeg tenker å ha det (og det ikke er annet alternativ). Men disse, de var fine og egentlig akkurat noe sånt jeg har vært ute etter. :jupp: Vi får dog ikke IKEA før i september, så jeg får se!! Søren, det var jo så fin pris på de óg!! hmmm


#7

Imma sa for siden:

Jeg har en lignende som denne , kjøpt på plantasjen. Bare at min er helt plain. Ikke så pen, men genialt med selvanning og potten er så nøytral at blomstene tar oppmerksomheten okke som.


#8

Magica sa for siden:

Plantasjen har noen fine i flettet pil (?), altså tynne greiner.


#9

Bomull sa for siden:

Jeg har lagt litt av "prosjektet" på hylla, men endte allikevel opp med tre kasser fra Biltema av alle plasser - de står nå med blomster i flor en helt annen plass enn opprinnelig tenkt. Men kassene er ganske fine, passer i allefall godt inn hos oss og koster bare 79,- per stykk. ;)


#10

Matilda sa for siden:

Jeg har sånn som i innlegg tre. Det er en selvvanningskasse, så den er i alle fall praktisk, om man ikke liker utseendet. Jeg lurer litt på om den er kjøpt hos BoGrønt, husker ikke helt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.