Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

[Hage] Hagehjelp?

#1

Sola76 sa for siden:

Er ganske fersk i dette hagestyret. Kan ikke gjøre alt i år, men er det noen forsklag på hva jeg kan begynne med. Har noen trær, og busker på tomta, ellers er det ganske tomt.


#2

Misteri sa for siden:

Krukker på verandaen med fine blomster i, lett og vanne er det også.

Opparbeide deg et staudebed kanskje. Jeg har et rundt et i hagen som jeg har sånn lavt gjerde rundt. Veldig koselig og det vokser og gror. Pass på å plante litt forskjellig som blomstrer til forskjellig tid. For eksempel tulipanløker nå til høsten som kommer til våren. Se på når de forkjellige staudene blomstrer.


#3

Malus sa for siden:

Hvis du legger ut bilder så får du sikkert masse tips her inne :jupp:


#4

Marit K sa for siden:

Hage er gøy, men kan fort bli overveldende om man ikke tar litt av gangen. Det beste hagetipset jeg noen gang har fått, var rådet om å ta unna ett og ett prosjekt av gangen. Det funker faktisk.
Ellers er det bare å sette i gang. Hva har du lyst på i hagen din? Hvor mye jobb vil du ha med den? Hva slags blomster og planter liker du?


#5

Momsi sa for siden:

Veldig lurt å planlegge litt hva du vil ha og hvor det går an å lage bed, platninger, levegger osv. Tegn deg en skisse og ta prosjekt for prosjekt. Hvis du har det travelt med å få det fint, er det en god ide å bruke krukker til å pynte opp i hagen med så lenge. Hust at en ordntlig hage tar tid å opparbeide, så tolmodighet er veeeeeeeeeldig viktig her :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.