Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Steke opp tint kylling (sikring gått)?

#1

Pelle sa for siden:

Oppdaget at sikringen til fryseskapet var gått. Hadde en nesten helt ny pose med kyllingfilet, blant annet. Noen er helt tint, men kalde, og noen er ikke helt tint, men ingen frost i posen. All is i fryseren er smeltet.

Ville dere kastet, eller kuttet opp og stekt og frosset på ny?


#2

Kaktus sa for siden:

Jeg ville slengt det i stekeovnen og stekt det, så fryst det igjen.


#3

Dixie Diner sa for siden:

Stekt og fryst igjen ja. Evt. stekt og hatt noe liggende i kjøleskapet til feks. middag i morgen, kyllingsalat, pålegg og sånt. I hvert fall IKKE kastet!


#4

Pelle sa for siden:

Kjøttkaker er alt plukket ut som søndagsmiddag, hehe.
Da steker jeg i vei.


#5

Pelle sa for siden:

...Nå har jeg satt ovnen på 200 C, hvor lenge tror du de må stå?


#6

Kaktus sa for siden:

Litt sent nå, men jeg tar aldri tiden, bare steker til de er ferdige. :knegg:


#7

Pelle sa for siden:

Hehe, ja, noen har jo gener for slikt. Stekte i ca 20 min, jeg, kuttet så i dem og de så ok ut inni. Tror jeg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.