lavendely sa for siden:
Hvordan lager man til slike småpoteter med olje og krydder?
Det er jo kjempe godt!
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
lavendely sa for siden:
Hvordan lager man til slike småpoteter med olje og krydder?
Det er jo kjempe godt!
Canisa sa for siden:
Man legger de i en ildfast form, heller litt olje over og krydrer med det krydderet man vil bruke. Deretter putter man formen i ovnen på ca. 180 grader og venter til potetene er møre (det kommer an på størrelse og type) før man koser deg. :nam:
Dixie Diner sa for siden:
Masse maldonsalt også, det røkte er knallgodt.
Canisa sa for siden:
:jupp:
Vi bruker stort sett bare maldonsalt når vi lager saltbakte poteter til tapasen. En sjelden gang har vi ferske krydderurter på også.
lavendely sa for siden:
Hvilke krydder anbefaler dere?
Og...hvis man skal servere dette kaldt, koker man bare potetene og vender inn olje og krydder? Eller?
Malama sa for siden:
Tror jeg ville laget dem som beskrevet likevel, og latt bli kalde.
Ovnsstekt smaker annerledes enn kokt.
Fadese sa for siden:
Hvis du tenker som en potetsalat, så koker jeg potetene og lar dem bli litt avkjølt. Så lager jeg en dressing ved å blande røre ut litt salt i (rødvins)eddik, rører inn en eggeplomme og visper inn litt og litt olivenolje (på samme måte som når du lager majones). Jeg bruker forholdet 1:3 med eddik og olje. Hvor mye avhenger selvsagt av hvor mye poteter du har. Tilsetter pepper til slutt, og vender blandingen inn i potetene. Jeg har brukt både gressløk, timian og basilikum som krydder, men kun én i gangen.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.